štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 12. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 12. AUGUSTA

BARAN

Možno podľahnete svojvoľnosti Uránu a začnete príliš špekulovať, no keď zistíte, že vás to oberá o úžasnú energiu Slnka, o radosť a optimizmus, využijete fantázie Venuše a budete sa venovať jednak tvorivej práci ako je písanie či kreslenie, a neskôr svojej láske a tomu, čo je v živote krásne.

BÝK

Možno vás niečo potrápi, kvadratúra Slnka vie urobiť svoje, no myslieť budete originálne, zaujímavo, preto si všetko zapisujte a tvorte. So zodpovednosťou Saturna dosiahnete spravodlivý výsledok i v rámci nejakého súdneho konania, ale i v bežnom živote. Všeličo sa vydarí.

BLÍŽENCI

Budete od rána čeliť hádkam a zmätkom, spôsobenými nielen Lunou, ale aj podráždeným Marsom. Držte sa vo svojom strede, nepodliehajte panike, tým by ste nič nevyriešili ani nedosiahli. Hoci vás niekto mierne naštve, iný vás zasa poteší, podporí a odvážne sa postaví na vašu stranu, nech by sa dialo čokoľvek.

RAK

Láska a príjemné pocity presadené i Lunou vás privedú na celkom pekné nápady a myšlienky. Trochu do toho nepríjemne zasiahne kvadratúra Uránu, ale nič si z toho nerobte, Neptún podá pomocnú ruku vo forme atraktívneho programu. I Jupiter bude rozosielať šťastie pocity a láskyplné objatia, preto si všetko užívajte, kritiku dajte nabok.

LEV

Pred sebou máte skvelý čas na hocičo, čo budete chcieť realizovať. So silou Marsu vyniknete v športe, s myšlienkami Merkúra pri každom dôležitom vyjednávaní. Jupiter postráži vaše financie, Neptún dodá vašim vzťahom vyšší zmysel a porozumenie, preto sa pokojne venujte tým, na ktorých vám záleží, ktorých milujete.

PANNA

Využite fantáziu a láskavosť Venuše nielen na rôzne tvorivé aktivity, ale i na to, aby ste vymysleli niečo, čo pohladí tú vašu dušu. Bude vhodné prečítať si niektorú zaujímavú knihu, urobiť si pohodu pri hudbe, možno i pri krátkej meditácii. Ak sa rozhodnete, isto niečo krásne vytvoríte, potešíte tých, na ktorých vám záleží.

VÁHY

Nebudete sa na nič sťažovať, zodpovedný Saturn postráži vaše pracovné aktivity, aby bolo všetko v rovnováhe a vyvíjalo sa správnym smerom, Neptún dozrie na priateľstvá, ale i citový život. Vzťahom dodá viac hĺbky a dôležitosti. Urán zaručí samostatnosť, ale nebude vás vháňať do extrémnej nezávislosti.

ŠKORPIÓN

Vyskytne da niekoľko rozporuplných udalostí. Jednak nebudete v najlepšej nálade, priveľa energie si bude pýtať náročné mierne nebezpečné aktivity, jednak bude vyvádzať Pluto, posadnuté získaním moci alebo prevahy v niektorej situácii. Všetko alebo nič – nebude tou najlepšou myšlienkou. Skúste dýchať pomaly, zhlboka…

STRELEC

Venuša vám ukáže zaujímavé vízie, podľa ktorých budete môcť všeličo vylepšiť, spríjemniť alebo prekvapiť blízkych, no na druhej strane kvadratúra Pluta bude chcieť niečo stoj čo stoj, ak sa tomu poddáte, pokazíte si náladu. Podobné to bude aj so zaujímavými nápadmi Merkúra, proti ktorým cynicky vyletí nespokojný Mars a bude ich chcieť znehodnotiť svojou silou.

KOZOROŽEC

Spoľahnite sa v práci na úžasu silu Saturna, s ktorou vám vždy otvorí oči, keď sa budete chcieť dopustiť nejakej hlúposti. Vaše nezávislé myslenie vám bude na úžitok, pretože vďaka nemu neurobíte žiadnu zásadnú chybu. Pozor však na falošných nových známych, tu vás môže pomýliť škodoradostná Luna. Viac počúvajte svoju intuíciu.

VODNÁR

Zrejme vstanete nesprávnou nohou z postele, prepálená energia Slnka vás prekvapí hyper aktivitou, nepokojom a tiež uštipačnými poznámkami na adresu iných. Tu to okorení aj opozícia Merkúra, ale vy sa nedajte celkom ovládnuť týmito energiami, to by ste večer aj plakali. Radšej všetko obracajte na humor

RYBY

Slnko vás pohladí svojím teplom, Luna svojou nehou, a tak sa nemusíte obávať, že by vám niekto nechcel rozumieť alebo by chcel do vás rýpať. Jupiter sa postará, aby ste neminuli viac ako zarobíte, zvýrazní pocit optimizmu a tak sa budete môcť tešiť zo všetkého nového, krásneho. Nezabudnite ani na svoje záľuby a športové aktivity.

DNES MÁ MENINY DARINA, ČI KRAJŠIE, DARINKA

Meno Darina má slovanský pôvod

Pre ženu je to dosť závažné meno, ktoré prináša mnoho zmätku a ambícií, čiže Darinky to nemajú ľahké. Snažia sa mať všetko okolo seba pod kontrolou a sledujú svojich blízkych pozorným okom. Možno práve kvôli ich prehľadu o dianí okolo nich, väčšina ľudí ich považuje za klebetné a intrigánske osobnosti. No nie je to tak, ony sa len snažia vedieť kedy a komu podať pomocnú ruku, pretože v ich povahe víťazí súcit a pochopenie, uvádza portál kvety.sk.

Nápady a myšlienky Darín a Dariniek nie sú zanedbateľné a keby našli podporu, tak by sa veľmi rýchlo dostali k peniazom a úspechu. No to je práve ich slabina – ony sa totiž zásadne obracajú na ľudí, ktorí ich len využijú a potom zahodia. Kvôli tomu bývajú občas neznesiteľne cynické a vypočítavé, no tento stav im nie je vlastný, teda sa časom znovu vrátia k svojmu obvyklému správaniu.

Typickou farbou tohto mena je hnedá a zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie