štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 16. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 16. AUGUSTA

BARAN

Spočiatku sa vám bude všetko skladať možno do voľného verša, Merkúr zaúčinkuje hlbokými myšlienkami, Neptún ukáže niečo čisto duchovné, medzi nebom i zemou a začnete si všímať rôzne symboly. Zaujme vás to, najskôr to bude akoby hra, no potom zistíte, že ste sa dostali do niečoho výnimočného a pustíte sa do objavovania.

BÝK

Venuša bude provokovať, Merkúr zavádzať, tak kto by sa v tom vyznal? Venujte sa svojím obľúbeným činnostiam vlastným tempom. Do ničoho si nenechajte hovoriť, to bude najlepšie. S Neptúnom môžete zažiť možno aj astrálne cestovanie, len sa na to príliš neupínajte, mohli by ste si poškodiť. Viac čítajte, študujte a tešte sa zo života.

BLÍŽENCI

Podrží vás Merkúr, ak budete vybavovať niečo dôležité alebo skúsite vyjednať lepšie podmienky na prácu, tu priskočí na pomoc i Jupiter, lebo financiám predsa len bude treba trochu pomôcť. Venuša s Uránom obrátia vašu pozornosť k súkromiu, najmä k vzťahom, o ktoré sa treba starať ako o oko v hlave. Isto pripravte pekný, romantický večer.

RAK

Hoci sa vám bude celkom dariť, napriek tomu sa vás veľmi dotkne nejaký výmysel chaotickej Luny, a zrazu si budete pripadať akoby ste boli bez zbrane. Hoci vám Venuša ukáže nádherné tipy, ako upevniť láskyplný vzťah, budete sa držať smutnej a pesimistickej nálady. Najlepšie urobíte, ak si pôjdete zaplávať a telu dáte jasne najavo, že je DOSŤ.

LEV

Kvadratúra Uránu vás rozloží svojimi nekontrolovanými invektívami, a tak sa budete musieť chopiť rozumu, prijať krásne fantázie Venuše, napraviť si postoje s pomocou usmievavého Jupitera a záhadného Neptúna. Slnko vám dodá patričnú energiu na to, aby ste všetko prekonali, neprepadli skepse ani žiadnej nepríjemnej chorobe, radšej si čítajte.

PANNA

Budete potrebovať spriaznenú dušu, kvadratúra Marsu s vami urobí svoje. Pluto navrhne nejaké sympatické zmeny, no ktovie, či budete na to správne naladení. Zaujme vás niektorý prírodný obraz alebo obraz v galérii, kam vás vytiahne priateľ či priateľka. Skúste si z neho vytvoriť nejaký príbeh, ktorý vás pohltí a zbaví zlých pocitov.

VÁHY

Možno si poviete, že problémy sa najlepšie obchádzajú niektorou čistou aktivitou, Pluto a Neptún vám otvoria vyššie svety, no ak to budete ignorovať, zostanú vám len protirečenia spôsobené Uránom a Lunou. Venuša vám pritom podporí fantáziu a vďaka romantickým nápadom si možno zorganizujete krásny večer so svojou láskou.

ŠKORPIÓN

Urán vás bude dezorientovať až do večera, no vezmite to s humorom, a všetko robte tak, ako budete chcieť. Dôležité bude, aby ste sa prijali takí, akí ste, bez rôznych podmienok a narážok. Každý je jedinečný a má právo urobiť aj chybu. Partner či partnerka vás pochopí, citlivo sa postaví k vašim protirečeniam a podpora vám úžasne pomôže.

STRELEC

Zo všetkého načerpáte to najlepšie. Budete vďační Lune za krásne inšpirácie, Marsu za vnútornú silu. Všetko využijete nielen pre seba, ale aj na prospech iných, možno nešťastných alebo dezorientovaných. Získate si priazeň nových známych, a pomôžu vám i v prípade, že ich o to sami nepožiadate. I vy budete empatickí a pomôžete zase niekomu inému.

KOZOROŽEC

Možno budete mať príliš veľa energie Slnka, ale tej sa rýchlo zbavíte prácou v záhrade alebo náročnou vychádzkou lesom či horským parkom. Luna spríjemní vaše vzťahy jemnosťou a romantickými predstavami, čo môžete i naplniť, napríklad krásnou kyticou alebo niekoľkými veršami Sládkoviča. Ak pracujete, Neptún dozrie na vaše kolegiálne vzťahy.

VODNÁR

Budete zmierovať pohnevaných a možno sa zúčastníte nejakej akcie mierotvorcov, lebo sem vás bude ťahať Pluto a Neptún. V rodine ocenia vaše múdre rady a tiež rozumné argumenty, no vy sami budete túžiť po prírode, zrejme budete chcieť j plávať, bicyklovať, hudobníci hrať a tancovať. Nič nepremieňajte nasilu, to by sa stretlo so zbytočným odporom.

RYBY

Budete odolávať sile retrográdneho Saturn, čo môže vašej jemnej povahe spôsobiť pesimistické úvahy. Nenechajte sa nimi prevalcovať, radšej kreslite svoje pocity, opisujte si ich, tak sa rozplynú vo farbách a v slovách. Prospeje vám pobyt v prírode, pri vode, bez rôznych zariadení a technológií. Venuša vás bude posúvať k vašim milovaným, nebráňte sa tomu.

DNES MÁ MENINY LEONARD

Pôvod mena je zo staronemeckého Leonhard, čo znamená silný ako lev.

Je pôžitkár, ktorý by najradšej strávil všetok svoj pracovný čas v tieni jabloni, ktorá je jeho rastlinným totemom. Má rád orient, pretože v týchto krajoch muži nemusia pracovať. Má rád lenivosť a ak sa mu chcete zapáčiť, jednoducho sa okolo neho točte a obskakujte ho. Aj keď má nábeh na lenivosť, neznamená to, že nie je aktívny. Leonard pozná rôzne typy aktivity, ktoré ostatný ľudia nepoznajú, uvádza portál zoznam.sk.

Na svet hľadí materialistickým spôsobom. Napriek tomu si vie vážiť čaro duchovných hodnôt. Ľudí neposudzuje podľa bohatstva a krásy. Spraví si svoj vlastný názor, v ktorom na váhu postaví, financie, výzor. Postupne prikladá závažie – povahu, názory. Ak sa ručička zastaví v strede, získava priateľa/ku na život a na smrť. Je to extrovert, ktorý má v obľube spoločenský život, svet nablýskaných hviezd, estetiky a všetkého čo je krásne…Jeho vôľa je menšia ako u ostatných mužoch. Vôľa sa prejavuje vo vybraných túžbach. Vtedy podá skvelý výkon. Do ostatného ho netreba nútiť. Stačí mu ukázať ten správny zmysel činnosti. V tom okamihu sa vydá vpred aj sám, a nezastaví sa, až v cieli.

Ako môže Leonard študovať keď je lenivý a flegmatický? Jednoducho. Síce je priemerný. Študent VŠ z neho nebude. Má ale nadanie na techniku, čiastočne v obchode. Najlepšie sa uplatní ako úradník, alebo obchodný zástupca. Často sníva, že dobyje Hollywood. Niektorým sa podarí ocitnúť v svete show biznisu. Verte, hanbu mu neurobia.

Ako manžel a otec je to plodný muž. Má rád rodinu, o ktorú sa stará. Manželky pozor, má sklony k priberaniu, treba ho zamestnať na polovičný úväzok ako športovca. Kuchyňu a chladničku treba zamykať. To isté platí o alkohole. Je to typický pôžitkár a gurmán. Vhodnou disciplínou v stravovaní a športom dokáže vďaka svojim vlohám veľa vecí, za ktoré mu budete vďačná.

Osobnosť: Muž, ktorý plodí.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie