štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 17. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 17. AUGUSTA

BARAN

Severný uzol naznačuje, že vaše kontakty sú po každej stránke priateľské, hoci by ste si mohli dávať pozor na nedomyslené činy i v tomto smere, tu varuje Chiron, že môžete niekde niekomu naletieť. Viac ako inokedy načúvajte svojej intuícii, menej sa starajte o to, ako veci vyzerajú, skúmajte do hĺbky, čo v nich je a čo by ste v nich skutočne mali nájsť.

BÝK

Okolo vás je dosť tajomných vecí, ich silu zvyšuje aj Urán v XII. Dome. Budete chcieť prejaviť svoje revolučné myšlienky aj navonok, no dajte pozor s touto nezávislosťou, aby to nebolo medzi tými nesprávnymi ľuďmi, ktorí vás môžu nielen znemožniť, ale aj nejakým spôsobom aj priniesť o výhody, ktoré ste si celkom prirodzene doteraz užívali. Viac počúvajte intuíciu.

BLÍŽENCI

Za všetko, čo sa vám podarí, poďakujte šťastnej ruke Jupitera a ak pôjde o ťažko zdolateľnú záležitosť či s blízkymi alebo s niektorými známymi – bojovnosť a patričnú silu vám dodá Mars. Budete si pripadať silní, statoční a skutočne sa takto i budete prejavovať. Zrejme prekvapíte aj sami seba, ak si vychutnáte pocit nezávislosti na názoroch iných a zistíte, že dokážete povedať: nie.

RAK

Držte sa svojich plánov, ktoré ste si starostlivo pripravili, a nenechajte sa znechutiť pokusmi retrográdneho Pluta o celkom chybné usmernenie. Na všetko pozerajte s nádejou, vyhnite sa zbytočným rozhovorom o niečom, kde nikto nemôže vyhrať, pretože pravda je svojím spôsobom na každej strane. Nájdite si čas na niečo krásne, čo poteší vaše vnútorné dieťa, napríklad napíšte nejakú báseň alebo niečo namaľujte.

LEV

Využite úžasnú energiu Slnka na to, aby ste zrealizovali niečo dlho odkladané na „lepší čas“. Slnko bude vašou silnou oporou, podporí vašu vieru vo vás, v to, čomu sa venujete. Retrográdny Merkúr vám podsunie zaujímavé myšlienky, ale o niečo slabšie, akoby mu dochádzala inšpirácia. Viac inšpirácie nájdete u Luny alebo u Venuši, ale v duchovnej sfére sa jednoznačne prejaví Neptún.

PANNA

I keď sa bude Saturn snažiť „dať vás dole“, Venuša to nepripustí. Môžete sa spoľahnúť na tvorivú fantáziu, inšpiráciu a pocit jasnej mysle. Dosiahnete čo budete chcieť, najmä ak si budete veriť a nenecháte sa zatlačiť do kúta extravaganciou Pluta. V rodine si v niečom urobíte jasno a počas nasledujúcich dní si to dáte aj do poriadku. Viac športujte, pite dostatok vody a všetko analyzujte.

VÁHY

Čierna Luna si zahrá s vami takú zvláštnu hru, postaví sa vám, ako váš tieň a budete sa musieť zamyslieť nad niektorými vlastnosťami či nedávnymi skutkami. Pluto bude stáť na tej temnej strane, preto ho veľmi nepočúvajte, riaďte sa skôr svojou intuíciou, a ak sa vám niečo nebude páčiť, zmeňte to. Podľa seba, aby ste sa sami sebe páčili, lebo to je dôležitejšie ako to, či sa páčite iným.

ŠKORPIÓN

Nenecháte sa ničím ovplyvňovať, uštipačné poznámky Marsu vás nijako nedojmú, no zato si budete viac všímať svojich blízkych, rodinu, prípadne svoje deti. Možno sa nevyhnete nejakej výmene názorov, ale s pomocou Slnka všetko obrátite na humor. Skúste opatrnejšie narábať s financiami, lebo to, že ich momentálne máte viac ako potrebujete, neznamená, že to tak bude neustále.

STRELEC

Jupiter vás uvedie mimo realitu, preto závažné rozhodnutia odsuňte na lepší čas. Ani Mars nebude jeden z najláskavejších, preto sa držte všetkého, čo považujete za dôležité a príjemné. Urobte si s rodinou pekný program, zájdite do blízkeho skanzenu alebo si pozrite niektorú jaskyňu, popremýšľajte o záležitostiach medzi nebom a zemou, večer aspoň chvíľu meditujte.

KOZOROŽEC

Môžete sa tešiť priazni Jupitera, najmä ak máte na pláne nakupovať možno na dovolenke – v obchodoch rôzneho významu. Ustrážite sa a zároveň sebe i rodine urobíte radosť. Merkúr opráši niektoré spomienky s hlbokým zmyslom, a tak prídete na niečo originálne, zrejme si to aj niekde zapíšete. Vyhnite sa rozhovorom s prázdnymi hlavami, otrávili by vás, unavili. Radšej športujte.

VODNÁR

Pár rozporov v citovej oblasti síce môžeme pripísať opozícii Venuše, ale zároveň i vašej neovládanej energii, ktorú by ste si mohli dať do poriadku minimálne hodinovým kondičným plávaním, tréningom tanca či jazdou na bicykli (čo vám je bližšie). Príjemné vyčerpanie vás „skrotí“ a opäť zasvietite so svojím neodolateľným šarmom i na tmavom mieste, potešíte smutných, porozumiete komplikovaným.

RYBY

Bude vám to myslieť originálnym spôsobom, i vďaka Merkúru, a ak píšete knihu, dajte sa do toho. Venuša ku všetkému pridá farby, rozjasní vašu fantáziu a Mars ustáli vašu vnútornú silu natoľko, že obrazne dokážete hory prenášať. V inom prípade narastie i vaša empatia, a tak trpezlivo vypočujete iných a dokážete im správne poradiť to, čo je pre nich najlepšie. Získate si rešpekt v každej spoločnosti.

DNES MÁ MENINY MILICA

Meno je slovanského pôvodu.

Toto ženské meno má v sebe ukrytú veľkú silu. Je typické pre ženu vodkyňu. Na svoje okolie neustále pôsobí silnou pozitívnou energiou. Má veľké dispozície na to, aby bola v živote úspešná, uvádza portál zoznam.sk.

Neustále ju obklopuje mnoho priateľov, ktorí sú jej silnou morálnou podporou najmä v situáciách, keď zažíva sklamanie. Býva príliš dôveryhodná a naivná, preto ju neraz ľudia využívajú. Ona tú svoju naivitu priam vyžaruje zo seba, niet sa čo diviť, že neraz ostáva osamelá. Napriek tomu svojou pracovitosťou a zanietenosťou dosahuje nie jeden úspech, či už v školských laviciach, alebo v pracovnom živote.

Potrebuje mať vedľa seba silného partnera, ktorý jej ukáže tú správnu cestu a upozorní ju na falošných ľudí. Potom sa smútku a sklamaniu bude vyhýbať z diaľky.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie