streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 18. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 18. AUGUSTA

BARAN

Vzťahy narušia nejaké divné klebety, zinscenované Lunou, ale aj nedostatok empatie, čo bude mať na svedomí kvadratúra Venuše. Budete potrebovať silu a bojovnosť Marsu, aby ste dosiahli, čo je normálne, a dali niektoré dôležité vzťahy späť do harmónie. Keď pocítite nespravodlivosť, nenechávajte si to hlodať v sebe, dajte to najavo, hovorte o tom, inak sa nič nezmení.

BÝK

Vďaka Uránu budete celkom samostatní a v dobrej forme. Poradíte si s rôznymi zákernosťami života, ale mohli by ste myslieť i na svoje blaho, isto by vám prospelo kondičné plávanie, stredne náročná turistika horským terénom, dýchanie zhlboka a pre radosť aj moderná hudba a k tomu tanec so skvelou spoločnosťou. Ani sa nebudete musieť snažiť, i tak všetko dokážete lepšie, ako by ste si mysleli.

BLÍŽENCI

Budete sa tešiť zaujímavým až mystickým myšlienkam Merkúra a tiež Neptúna. Kvadratúra Venuše vám navodí pocit nedostatočnosti, ale nepoddávajte sa mu, len si pokazíte náladu. Osobné problémy riešte niektorou umeleckou záľubou, niečo namaľujte, prípadne zaspievajte alebo napíšte text piesne. Vyhnite sa pochybnostiam o tom, čo je pre vás dôležité. Rodina stojí pri vás.

RAK

Saturn vám môže dať dole sebavedomie, a to naozaj nepotrebujete, najmä ak sa v rodine melie niečo neobvyklé. Potrebujete sa držať svojej duchovnej cesty. Počúvajte hudbu, čítajte si knihy a hádkam okolia sa vôbec nevenujte. Najlepšie bude odísť do prírody, možno na chalupu či len tak, zaplávať si a schladiť myseľ. Okrem toho vám dobre padne posedenie v dobrej spoločnosti priateľov, ktorí nikdy nesklamali.

LEV

Niektoré riskantné nápady vám skvelo vyjdú, veď vás chráni radostný Jupiter so všetkými svojimi pozitívami. Môžete sa tešiť dobrých vzťahom v rodine i v okolí, skvelým priateľom a isto vymyslíte niečo atraktívne, čo vám dodá nielen pohyb, ale aj nejakú príjemnú tvorivú činnosť, ktorou potešíte praktiky každého, nielen seba. Večer využite na návštevu kultúrneho podujatia v blízkom okolí.

PANNA

Využite priaznivú energiu pre svoje znamenie a stretnite sa s blízkymi, ktorých ste dlhšie nevideli. Oni to ocenia a vy strávite príjemný čas medzi svojimi. Venuša vám dodá zaujímavé námety, ako stretnutie vylepšiť, isto sa ich chopíte a niečo zrealizujete. S priebojnosťou Saturna sa budete vedieť postaviť aj náhodnému človeku, ktorý by do vás nejakým spôsobom zapáral, a dosiahnete svoje.

VÁHY

Nevedno prečo zatúžite byť výstrední, v čom vás podporí i Venuša, a okolie to veľmi neocení. Žiadna empatia, nijaké pochopenie, ale provokovať budete aj neskôr. Prispeje k tomu aj Urán, a tak bude najlepšie, keď sa zbalíte a pôjdete plávať, kým zo seba nevyplávate všetok nepokoj. Neskôr sa venujte niektorej záľube či športovej alebo umeleckej, prídete na zaujímavé myšlienky.

ŠKORPIÓN

Spoľahnite sa na prívetivosť Jupitera, ale prospešný bude i Neptún, najmä pokiaľ pôjde o niektoré výnimočné situácie. Snažte sa všetko robiť tak, aby ste dosiahli viac lásky a viac priateľstva tam, kde si myslíte, že chýba. Jupiter vás obdarí šťastím v riskantnejších zámeroch či pôjde o športové aktivity alebo o materiálne záležitosti. Isté je, že nejaká výhra bude vaša. Nemusí však ísť o niečo extra významné.

STRELEC

Hoci sa budete veľmi snažiť o to, aby ste vyhoveli iným, pomohli, poradili, potešili, iní budú robiť nielen rôzne prieky, ale možno niektorý príbuzný bude chcieť vyvolať vážnejšiu hádku. Saturn vám siahne na sebavedomie, Merkúr navodí skôr tie neveselé myšlienky. Najlepšie bude zbaliť si niečo do ruksaku a vybrať sa po horských chodníčkoch, kde sa vám nielen vyčistí hlava, ale aj pocity.

KOZOROŽEC

Toto nebude najlepší čas na to, aby ste sa tešili z každej maličkosti. Bude rozumnejšie, ak sa budete venovať športovým aktivitám, ak sa budete snažiť zbaviť všetkého, čo je škodlivé a čo vás môže dať dole. Na tom bude pracovať Saturn, ale prispeje i kvadratúra Venuše. Športom ale aj meditáciou môžete všetko otočiť opačným smerom, mohli by ste niečo nakresliť alebo napísať.

VODNÁR

Venuša vás zahrnie fantáziou, ale aj empatiou, a tak môžete pomôcť mnohým ľuďom, ktorí nebudú vo svojej koži. Mohli by ste sa sústrediť na svoj citový život, tu bude veľmi užitočný aj Neptún a čo sa týka komunikácie Merkúr, a ak máte niekde niečo rozsypané, snažte sa to dať do poriadku niečím milým, originálnym. Prospela by vám romantická večera pri svetle sviečok v príjemnom prostredí, možno i s hudbou.

RYBY

Mars a Pluto vám pripravia menej príjemné prekvapenia, a tak sa pripravte čeliť možno aj intrigám od pomerne blízkych ľudí. Budete sa musieť spoľahnúť najmä na seba, na svoju intuíciu, na všetko, čo môže byť zaujímavé a podnetné. Venujte sa športovým aktivitám, kultúrnym podujatiam, tým, ktorých milujete a viete, že sa im vždy dá veriť, lebo takí sú v živote najdôležitejší.

DNES MÁ MENINY HELENA A ELENA

Pozriete sa na ňu a cítite ako neviete od nej odtrhnúť zrak? Niet sa čo diviť, pretože žena s týmto menom je snáď najžiadanejšia. Priateľom, či partnerom vie vždy veľa poskytnúť. Svoje sľuby plní do bodky, takže je na ňu spoľahnutie. Vie iných pochopiť a nájsť si správnu cestu k srdcu každého okolo nej, uvádza portál kvety.sk.

Teplo domova a blízky, sú u nej vždy na prvom mieste. Nemá problém zbaliť kufre a odcestovať za nimi na koniec sveta, len aby ich videla. Život berie tak, ako prichádza. Prehry ju neskolia, práve naopak ešte viac ju posilnia. Jej krédom je: „Čo nás nezabije, to nás posilní“.

Typickou farbou tohto mena je červená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie