štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 19. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 19. AUGUSTA

BARAN

Spln vám celkom praje, hoci každý to nemusí tvrdiť. Ak máte dovolenku, venujte sa umeniu a vodným športom. Ak ste v práci, svoje pracovné povinnosti by ste mali zvládať. Po povinnostiach si zájdite medzi ľudí. Nemusíte každý deň variť. Dovoľte trochu voľnosti aj vašim deťom a nepripomínajte im, že sa im prázdninový čas kráti, hlavne ak ich vysvedčenia neboli veľmi dobré. Ony to dobre vedia!

BÝK

Úspešná kariéra nám väčšinou nepadne len tak do lona. Bude potrebné sa viac sústrediť na vašu hlavnú činnosť v práci. Plánujte, vytýčte si ciele, ale konajte neskôr! Najlepšie vtedy, až keď sa veľkolepé sny utrasú. Vstúpte do prítomnosti. Mesiac vstúpi zajtra do domu priateľov, preto možno vo vašich plánoch budete myslieť aj na nich. Námet na spoločné rozhovory určite nebudete musieť hľadať. Veďte ich vo veselom i vážnom tóne.

BLÍŽENCI

Luna, ktorá je vo Vodnárovi, vám praje. Vybehnite si niekde s priateľmi, ale nezabúdajte na svojho partnera. Pokiaľ sa mu nebude chcieť ísť s vami, sľúbte mu, že večer mu to vynahradíte. Pozor, ak je vaša polovička Škorpión, Lev, Vodnár alebo Býk. Majú náročný spln. Preto radšej navrhnite kompromis, alebo dokonca ustúpte, ak by došlo k hádke. Je dosť pravdepodobné, že to zaiskrí medzi vami a jednou s vašich autorít.

RAK

Jedzte dusenú zeleninu alebo pite len ovocné a zeleninové šťavy. Spln, ktorý je večer, nie je pre vás síce nebezpečný a kritický, ale zato by ste mohli pomôcť vášmu tráveniu a držať očistnú diétu. Urobte si masáž nôh od kolien dolu. Nezabudnite si niekam vyjsť a rozveseliť sa. Možno vás napadne niečo originálne. Vzdajte sa zbytočnej starostlivosti o blízkych. Totiž aj keď by ste to mysleli dobre, nemuseli by to pochopiť. Luna vo Vodnárovi chce slobodu a dostatočný priestor.

LEV

Pokiaľ sa nebudete držať vedome v pokoji, môžete večer skonštatovať, že ste mali deň nanič. Nabratú energiu zo Slnka vo vašom znamení spracovávajte opatrne. Postupne ju zužitkujte do svojich strategických plánov. Tí Levovia, ktorí už mali narodeniny, môžu od zajtra pomaly konať. Ostatní si môžu vziať papier, ceruzu a robiť smelé plány do svojho budúceho roka, ktorý každému začína jeho narodeninami!

PANNA

Chcete mať všetko tip top, to je známe. Nič vám neutečie, ale máte ešte len pred svojimi narodeninami. Vtedy je človek menej aktívny, potrebuje viac času pre seba, aby si všetko dobre rozmyslel. Pokiaľ doháňate čo ste nestihli, mali by ste to úspešne dokončiť. Buďte menej nároční na chuťové poháriky a večer zbytočne „nerýpte“ do partnera, že nezjedol celú večeru. Luna vo Vodnárovi má rada slobodu.

VÁHY

Pite dosť tekutín, najmä čistú vodu. Ak ste mali počas horúcich dní pevnú vôľu a schudli ste pár kíl, doprajte si niečo pekné na seba. Napätie zajtrajšieho splnu budú viacerí ľudia ťažšie znášať, preto bude dobre, ak si urobíte odľahčený deň a nebudete riešiť náročné situácie. Vy by ste boli možno dobre naladení na zábavu a vtipkovanie, ale napríklad taký Škorpión, Lev, Vodnár alebo Býk nie. Buďte preto k nim tolerantní. Iste sa vám to vráti.

ŠKORPIÓN

Držte sa, pondelňajší spln vám nepraje! Silné znamenie Škorpióna, malo niekedy veľa spoločného so sférou Panny. Ostala mu z tých dôb podobná značka, ktorou zapisujeme tieto dve znamenia. Po páde človeka bola panenská čistota kozmu zasiahnutá smrtiacim šípom Strelca. Vzniklo znamenie Panny a vaše znamenie, oddelené Váhami. Máte svoju úlohu, tak ako aj my ostatní, prekonať svoje negatívne ego a pozrieť sa hore k nebesám.

STRELEC

Nezaškodí vám teraz ľahšia strava. Nastáva spln, preto je dobre zahájiť odtučňovaciu diétu alebo pôst, ak vám to váš zdravotný stav dovolí. Prospeje vám pobyt na vašej obľúbenej záhradke. Zachovajte si svoj elán a optimizmus, ktorý môžete pociťovať vlastne počas celého pôsobenia ohnivého znamenia Leva. Naplánujte si počas týchto dní niečo zábavné, trebárs tanec. Človek pri ňom zabudne na prejedanie sa.

KOZOROŽEC

Keď ste na dovolenke a máte naplánovanú dlhú túru, skráťte si ju. Mesiac je v splne a vplýva na nohy od kolien dole. Pomasírujte si hlavne lýtka, členky a päty. Svoju energiu by ste mohli teraz strácať nekontrolovaným konzumovaním jedla typu čo vidím, to zbodnem. Všimnite si, že keď zjete surové ovocie alebo zeleninu, ste vitálnejší. Veď po bravčovom rezni by človek najradšej zaspal. Keď potom vstane, cíti sa ťažký.

VODNÁR

Luna je do vo vašom znamení, a to pre vás znamená nový štart do ďalšieho mesiaca. Háčik je v tom, že je spln a Slnko v Levovi vrhá na vás opozičný uhol, čo môže vyvolávať dvojnásobnú nervozitu. Všimnite si prírodu a krásy, ktoré sú okolo. Pokiaľ vás chytí nervozita, robte veci, ktoré vás tešia. Skúste prekonať tlaky okolia nejakým originálnym spôsobom. Tak, aby ste nevyľakali svoje okolie. Pomáha umenie alebo niečo ľahšie, napríklad vyfarbovanie omaľovánok pre dospelých.

RYBY

Možno si vyjdete tam, kde ste ešte neboli. Luna praje originálnym nápadom. Môžu vyjsť aj od vás a vy prežijete pekný letný deň. Buďte však ohľaduplní voči ostatným, ktorým Mesiac v splne teraz nepraje. Pokiaľ chcete viac chodiť, vezmite si dobrú obuv, prípadne si ju aj striedajte, lebo máte citlivé chodidlá. Ak budete v prírode, skúste chodiť bosky po kamienkoch.

DNES MÁ MENINY LÝDIA

Pôvod mena je z gréckeho Lydia, čo znamená pochádzajúca z Lýdie.

Pre istotu… Lýdia (gr. Λυδία) bol staroveký štát na západe Malej Ázie. Obývali ho Lýdi (Lýdovia, gr. Λυδοί – Lydi) národ indoeurópskeho pôvodu, ktorý používal grécku abecedu.

Je to mimoriadne silná žena, ktorej silnou stránkou je vždy všetko vyriešiť, ako uvádza portál kvety.sk. Nepatrí vždy medzi najaktívnejších ľudí, rada si poleňoší a oddýchne, ale aj napriek tomu býva usilovná, rýchla a rozhodná. Načúva svojmu vnútornému hlasu a tak vie kedy a kde má zasiahnuť a ako má reagovať, aby dosiahla úspech. Je atraktívna, preto občas využije aj svoj šarm a kúzlo, aby dosiahla vytúžený cieľ.

Svojou priebojnosťou ohúri svoje okolie už v rannom veku. Rodičia na ňu môžu byť právom hrdí, pretože Lýdia bude na sebe neustále pracovať a vždy si nájde cestičku k tomu, aby sa mala lepšie ona, ale aj jej okolie.

V rodinnom kruhu, je výbornou matkou, ktorá má so svojimi deťmi trpezlivosť, no ale ako manželka je veľmi náročná.

Vhodnými farbami sú pastelové odtiene.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie