štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 24. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 24. AUGUSTA

BARAN

Planéta Merkúr je voči vám príjemne aspektovaná. Hneď o druhej po polnoci odchádza Mesiac z vášho znamenia do domu peňazí. Budete mať teraz i ďalšie dni tendencie nakupovať praktické veci. Nástup detí do školy a pre mnohých aj do zamestnania, to vyžaduje poriadny nákup! Skúste rozmýšľať ozaj pragmaticky. Nekupujte zbytočnosti a drahé, značkové veci. Merkúr v Levovi ich totiž rád nakupuje. Radšej sa dobre zabavte.

BÝK

Minulé dni boli pre vás také smutnejšie, kedy by ste asi ostali najradšej sami doma. Nevyznáte sa v sebe? Nebojte sa, postupne sa z toho dostanete. Je to svojim spôsobom užitočné, lebo tak sa môžete vcítiť aj do iných ľudí, pokiaľ si tieto pocity vedome zapamätáte. O druhej po polnoci vstupuje Mesiac k vám. Prináša vám veľa nových podnetov, ktoré si postupne rozkódujete. Preto sa nečudujte tomu počiatočnému zmätku!

BLÍŽENCI

Chcete si niečo na sebe vylepšiť? Dobre rozmýšľate! Možno to bude kondícia. Začnete chodiť bicyklovať alebo plávať? Možno vám vyhovuje fitnes centrum? Či to chytíte do svojich rúk, to je už vaša slobodná vôľa. Keďže vám Slnko svieti kvadrátom na dom domova, pri svojich činnostiach nezabúdajte aj na jeho osadenstvo, aby vás nenazvali egoistom. To by vám len ublížili, lebo vy sa radi podelíte so všetkým!

RAK

Ráno sa majte na pozore. Pokiaľ nebudete duchaprítomní, môžete mať pri vstávaní tendencie vyvíjať tlak aj tam, kde by nemusel byť. Dopoludnia už napätie opadne a vy si môžete pokojne posedieť s dobrými susedmi, alebo ísť s deťmi na zmrzlinu. Večer si vymeňte svoje skúsenosti s priateľmi. Kto nemá deti, nevie, koľko starostí narobí nástup ratolestí do školy! Ak ich nemáte, buďte teraz tolerantnejší k tým, ktorí ich majú.

LEV

Dobrá nálada, ktorá vás sprevádzala po minulé dni, bude asi na ústupe. Pokiaľ váš partner chce byť sám, doprajte mu to. Vaše pocity môžu byť teraz zmiešané. Preto aj vám môže dobre padnúť chvíľa osamote. Kritická chvíľa môže nastať hneď od rána, kedy si budete myslieť, že štipľavá poznámka, ktorá padla, patrila len vám. Nemusí to tak byť. Preto si zahryznite radšej do jazyka a mlčky sledujte, čo bude ďalej.

PANNA

Ráno si vystavte tvár Slnku a usmejte sa na svet! Ste na výslní, aj Luna vám nastúpila do pekného trigónu, čo by ste chceli? Je pravdou, že by ste sa teraz nemali nechať namotať sa do nejakých mútnych vôd, kde by vás niekto využíval na nekalé ciele. Planéty tu odkazujú aj na minulosť. Pokiaľ si dáte na to pozor, zažijete príjemný deň. Opatrní buďte s vyjadrením svojich vnútorných pocitov. Zverte sa len najlepšiemu priateľovi.

VÁHY

Zrána môžete byť trochu nesústredení, ale postupne to prejde. Aj vám asi dobre padne, aby ste trochu zmiernili tempo a dopriali si pokojné chvíle, hlavne ak aj u vás sú ešte horúčavy. Luna v Býkovi sa tiež nikde neponáhľa a vám našepkáva, že aj napriek možným vyšším teplotám môžete zažiť príjemný večer v dvojici, či s priateľmi. Doprajte si na čo máte chuť, ak to dovolí váš zdravotný stav, len by ste sa mali vyvarovať bublinkových nápojov.

ŠKORPIÓN

Múdry človek sa poučí na chybách, ten druhý riskuje. Stráňte sa konfliktov, lebo teraz pár dní nebudete mať jednoducho svoje dni. Mesiac totiž vstúpil o druhej po polnoci do Býka, ktorý je voči vám v opozícii. Buďte tichým pozorovateľom, veľa sa o sebe naučíte, ak nebudete v popredí diania. Človek si ľahko urobí z priateľa nepriateľa. Dajte si pozor na oblasť partnerstva, lebo aj tam vám hrozí, že by vás mohlo niečo vytočiť.

STRELEC

Je víkend a vy rozmýšľate o práci? Krútite sa v robote okolo šéfa a nič z toho nekvapká? Vydržte, dočkáte sa. Ak to nestihnete ešte v auguste, nezúfajte a povedzte si, že vám ten stres nestojí za srdcový kolaps alebo žalúdočné vredy. Doprajte si preto tento víkend poriadny oddych, a to podľa vášho gusta. Možno to bude relax pri športe. Mars s Jupiterom sú však v Blížencoch, preto si dajte pozor na preháňanie a adrenalínové športy. Bodne vám plávanie a prechádzky i kultúra.

KOZOROŽEC

Luna vstúpila do Býka a vám sa tým rozjasnila tvár. Doprajte si zábavu podľa výberu. Možno to bude veselé posedenie na záhrade, alebo zoberiete rodinu a blízkych do parku či na večeru. Nemusíte si dať nič ťažké, veď v horúčavách ani veľmi nechutí. Skúste svojich milovaných veľmi nepoučovať a nekritizovať, napríklad jedlo v tej inokedy tak dobrej reštaurácii.

VODNÁR

Ak nám vyjdú skoro všetky veci tak, ako sme to predpokladali, zaspávame spokojným spánkom. Skúste si tento deň naplánovať pozitívne a nenechajte sa vytočiť pri možnej kritike svojich blízkych v rodine i na pracovisku. Konštruktívna kritika je dobrá. Pomáha zlepšovať život aj prácu, ale treba správne vyberať slová. Vy už dobre viete, na koho môžete pritlačiť, lebo to potrebuje, aby sa nakopol a na koho platí len dobré slovo.

RYBY

Panny sú pragmatické, to sa môžete od nich teraz priučiť. Slnko v tomto znamení pôsobí na nás všetkých, ale vy s ním máte opozičné postavenie. Teraz vás môžu zaujímať viac svetské záležitosti ako duchovné. Isté je, že na Zemi musíme zvládnuť i hmotné veci. Veď je potrebné platiť účty i jesť sa tiež musí. Opozícia vám dáva šancu sa zamyslieť nad partnerstvom. Robte všetko pre to, aby ste boli spolu jeden celok a nie nepriateľské polovice.

DNES MÁ MENINY BARTOLOMEJ

Pôvod tohto mena je z hebrejského Bar-Talmai, čo znamená Talmajov syn, oráč.

Hlavnou povahovou črtou tohto muža je tvrdohlavá cieľavedomosť. Po ceste za svojím cieľom nehľadí na okolie, preto si často krát narobí množstvo problémov a mnoho nepriateľov. Jeho tvrdohlavosť zohráva hlavnú úlohu aj pri rozhodovaní, zavše si stojí za svojím názorom, nie je ľahké ho primať aby ho zmenil, aj keby sa mal mýliť. Keďže býva takýto neoblomný, najlepšie sa uplatní v politike alebo ako odborár, uvádza portál kvety.sk.

Aj tento vodcovský typ potrebuje vedľa seba osobu, ktorá ho bude v jeho aktívnosti a dynamickosti brzdiť. Avšak ako partner je nestály, bez emotívnosti, možno ho prirovnať k motýľovi, ktorý rád „ochutná“ z nejedného kvietka.  

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Osobnosť: Muž z ohňa.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie