štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 25. AUGUST

HOROSKOP A MENINY NA 25. AUGUST

BARAN

Cítite sa teraz ako v cudzej koži? Luna totiž prešla do pomalšieho Býka. Komunikácia medzi vami a okolím môže viaznuť. Pozor na hrdlo! Nepite bublinkové a studené nápoje. Dajte si pauzu, spomaľte. Niekedy dokážeme viac, ak robíme veci s pokojom a postupne. Viem, vaše znamenie rado robí veci akčne, ale uznajte si, niekedy i bez rozmyslenia. Myslite aj na odpočinok, veď je nedeľa.

BÝK

Máte priaznivé obdobie ako vždy, keď vládne Panna. Minulé dni vám však ukázali i tienisté stránky vašej osobnosti. Vyrovnajte sa sami so sebou a poučte sa, ak to tak bolo. Začal vám nový mesiac. Je to vždy, keď je Luna v Býkovi. Nalistujte si v kalendári, čo sa dialo pred mesiacom. Ak ste si ešte nezačali zapisovať dôležité myšlienky a udalosti, skúste sa rozpamätať. Týka sa to hlavne vašich pocitov. Skúste sa poučiť na svojich chybách, aby sa vám neopakovali podobné veci.

BLÍŽENCI

Slnko ešte tvorí napätý aspekt s vašim znamením. Teraz vás môžu rozčuľovať ľudia z okolia, ktorí sú pomalší. Nemusíte ísť hneď do všetkého s horúcou hlavou! Ak sa chceme niečo dobre naučiť alebo pozorne vnímať veci okolo nás, ktoré stoja za to, musíme sa spomaliť a stíšiť. Na to je dobrý Mesiac v Býkovi. Dáva nám šancu vidieť krásu prírody, využívať hodnoty, ktoré nám poskytuje a citovo sa vyrovnať.

RAK

Minulé dni, ktoré boli pre vás kritické, sa môžu odraziť na vašom zdravotnom stave. Pozor na prechladnutie, lebo rána sú už miestami studené. Vášmu partnerovi sa budete páčiť aj naobliekaní. Aspoň bude môcť na vás objavovať stále niečo nové. Naplánujte si spolu vychádzku po dennom Slnku. Večer si zájdite za kultúrou, ktorá je balzamom na vašu dušu. Luna v Býkovi má tiež na vás priaznivý vplyv.

LEV

Schopnosti a sila vášho znamenia sú jednoznačné. Berte však do úvahy, že už len vaša prítomnosť môže niekoho iritovať. Kvadrát Mesiaca v Býkovi na vaše znamenie vás na to upozorňuje. Občas je dobre sa držať bokom, pokým sa energie okolia neustália. Ak ste určitú záležitosť predvídali, alebo vás na to upozornili hviezdy, prečo to nevyužiť pre blaho a pokoj v rodine, či v práci?

PANNA

K práci sa viete postaviť s vážnosťou i zodpovednosťou. Treba aj oddychovať. Žijeme vo fyzickom tele, preto ho potrebujeme spoznávať po celý svoj život. Telesnú schránku máme požičanú. Po smrti ju vrátime späť Zemi. Znie to smutne, ale na druhej strane nádejne, ak veríme, že smrťou nič nekončí. Pouvažujte nad svojimi potrebami vášho fyzického tela. Správajte sa k nemu ako ku chrámu, do ktorého ste vošli na určité pozvanie.

VÁHY

Mesiac sa zdrží v jednom znamení približne dva a pol dňa. V tomto období, kedy vládne Mesiacu zemská Venuša v Býkovi, sa stávame záhradníkmi a ekológmi svojho vnútra i svojej mysle. Pozorujte, čo ste zasiali do hliny svojej mysle i tela. Starostlivo vyberajte semienka, ktoré tam idete zasiať. Sú nimi slová, myšlienky, činy i potrava, ktorú prijímame. Doteraz ste mohli pociťovať napätie, je načase si vydýchnuť.

ŠKORPIÓN

Silné a tajomné znamenie Škorpióna spôsobuje občas u druhých ľudí neurčité, ťažko definovateľné napätie. Ľudia niekedy nevedia, čo si majú o vás myslieť. Máte dar priamosti v reči i schopnosť vhĺbiť sa do problému. Kvadrát Luny na vaše znamenie vás možno k tomu donúti sám. Berte to ako výzvu k zlepšeniu vášho súkromného života. Ak vás niekto upozorní na nejaký háčik vo vašom správaní, neurazte sa, poďakujte!

STRELEC

Slobodu milujúci Strelci sa dajú ťažko spútať. Menšie uzemnenie vášho ohnivého naturelu občas neuškodí. Venuša, patrónka vládnucej Luny v Býkovi, sa vám možno bude pokúšať dať lekciu lásky tak, ako ste to ešte nezažili. Kroťte však svoje výbuchy emócií. Hlavne vtedy, ak sú vaši partneri zemského a vodného znamenia. Vedomosť, že Slnko v Panne tvorí s vami napätý aspekt, ktorý vynáša na povrch to, čo treba riešiť, by vás mohla uzemniť.

KOZOROŽEC

Leňošenie, to nie je nič pre vás! Zemské znamenie Panny, v ktorom je Slnko sa spojilo v týchto dňoch s Lunou v zemskom Býkovi. Čaká vás optimistický deň, plný príjemných činností a usilovnej práce, milí Kozorožci, narodení tiež pod živlom zemským! Ak na konci dňa budete počuť aj slovné ocenenie, čo iné potrebujete k šťastiu? Možno to hlavné, aby vás vo vašej práci uznal i váš partner.

VODNÁR

Napätý aspekt medzi znamením Vodnára a Lunou v Býkovi, sa môže zajtra u vás prejaviť nervozitou. Ak to dopredu viete, zariaďte sa podľa toho. Pokiaľ teraz nebudete môcť lietať tak, ako ste si to vy naplánovali, nerepcite. Vzdušné znamenia majú totiž rady voľnosť a beda, ak je im tá sloboda neumožnená. Skúste urobiť kompromis, ak žijete vo vzťahu. Môže ním byť návšteva nejakého kultúrneho podujatia.

RYBY

Luna na vás pôsobí pozitívne. Živel voda, v ktorom je vaše znamenie, sa dobre znáša so zemou Mesiaca v Býkovi. Všetko so všetkým súvisí. Prechádzajte sa vašou vnútornou záhradkou a zalejte ju citom, láskou a porozumením k sebe. Bude z vás vyžarovať pokoj i harmónia. Pritiahnete si k sebe situácie aj ľudí presne takého charakteru, akého ste vy. Ľahké aj účinné, až sa tomu nechce veriť. Skúste začať hneď!

DNES MÁ MENINY ĽUDOVÍT. NAJVÝZNAMNEJŠÍM Z NICH NA SLOVENSKU BOL ISTOTNE ĽUDOVÍT ŠTÚR

Pôvod mena z nemeckého Ludwig, čo znamená slávny bojovník.

S mužom s týmto menom nie je ľahké v živote vychádzať, pretože má v sebe viacero osobností. Už v rannom detstve je potrebné ho nasmerovať správnym smerom a určiť jeho charakterové hranice, aby bol lepšie zvládateľný, aby dosiahol pocit istoty a podpory.

Možno je jeho dvojtvárnosť zložitá a spôsobuje určité problémy, nie je potrebné to zveličovať. Dokáže sa prejavovať ako šarmantný muž, ktorý je cieľavedomý, túži po vzdelaní a rád sa zapája do spoločenského života. Má v živote svoje hranice, za ktoré len tak niekoho nevpustí a tiež ich nemá vo zvyku prekračovať. Jedným z jeho obmedzení je prejavovanie emócií.

Nechce sa svetu ukázať zraniteľným. Veľmi ťažko nesie kritiku, ale pokiaľ je objektívna, rád sa nechá poučiť. Ako študent, neraz vyniká výborným prospechom, štúdium je pre neho hrou, ktorá ho niečo naučí. Uplatnenie nájde v obore, kde sa vyžaduje úsilie pri koncepcii a realizácii, ako uvádza portál kvety.sk.

V láske je to s ním ťažké. Ďalšou z jeho zásad je, aby city nezasahovali do profesionálnej oblasti.

Typickou farbou tohto mena je červená.

Osobnosť: Ten, čo ospevuje život.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie