štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 26. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 26. AUGUSTA

BARAN

Vo všetkom sa môžete spoľahnúť na myslenie a vyjadrovanie Merkúra, čo ocenia najmä scenáristi a novinári. Blysnete sa zaujímavými analýzami, ale aj dedukciami či odvahou zabojovať za správne veci, v čom vás podporí Mars. Citový život môže byť sympatický, ale trochu divoký. Všetko bude závisieť od toho, čo poviete a akým tónom to poviete, lebo aj fantastická myšlienka v ironickom tóne vyznie ako facka.

BÝK

V niektorých prípadoch budete cítiť tlak na vašu podstatu, akoby vás chcel niekto egoisticky donútiť myslieť si presne to, čo si myslí on či ona. Urán tu urobí svoje, no vy sa nedajte. Ste originál a máte právo na vlastné názory, či sa to niekomu páči alebo nie. Opozícia Luny prinesie nesprávne pochopenie vašich postojov v citoch, no Venuša s Merkúrom to rýchlo dajú na správnu mieru. Myslite dopredu, nereagujte hneď.

BLÍŽENCI

Luna sa bude snažiť trochu falošne posudzovať niektoré citové problémy, no Saturn nepripustí, aby ste si niečo nahovárali, a tak sa vzchopíte a na všetko pozriete správnymi očami. Vyhnite sa pochybnostiam o tom, čo považujete za správne a čo nie, je to čisto váš pohľad. Držte sa Merkúra a všetko dôležité si dopredu premyslite, potom nedôjde k nepríjemnostiam, na ktoré trpezlivo striehne bojovník Mars.

RAK

Problém vám môže spôsobiť Mars – na jednej strane podporí priebojnosť na správnej strane, pokiaľ pôjde o riešenie vážnych problémov – no na tej druhej sa postaví proti vám a ak sa neovládnete, naštrbíte si harmonický citový život. Využite citovosť Neptúna a myšlienkové pochody Merkúra, niečo vytvorte, napíšte, teda vypíšte sa z tých agresívnejších pocitov a potom si choďte zaplávať. Uvidíte, ako voda všetko zlé odnesie.

LEV

Kvadratúra Luny predimenzuje vaše emócie a spôsobíte si problémy vo vzťahoch. Najlepšie bude začať si spievať obľúbenú pieseň alebo tancovať na skvelú skladbu. Takto odvediete pozornosť od reakcií, ktoré by nikomu nepomohli a veľmi rýchlo sa vrátite do svojej vnútornej harmónie. Kvadratúra Venuše v niečom preženie aj vaše účinkovanie na verejnosti, preto dvakrát myslite, raz konajte a tiež povedzte len to, za čím si stojíte.

PANNA

Hoci vám to bude dobre myslieť, aj urobíte niekoľko správnych rozhodnutí, Luna vo vás spôsobí chaos, a Urán z vás urobí skôr nepríjemných egoistov. Držte sa Venuše, jej tvorivá energia dokáže oslabiť negatíva hnevu otočeného proti sebe. V citovom živote predýchajte to, čo si nebudete vedieť vysvetliť, v zamestnaní sa skôr izolujte od kolegov, ktorí radi podpichujú, potom nedôjde k žiadnemu zbytočnému napätiu.

VÁHY

S Marsom je zbytočné bojovať, prevalcuje vás. Začnite tvorivo myslieť a tiež pracovať, spolu s Venušou dokážete veľa. Aj energia Luny poteší, najmä ak treba niečo upratať s partnerkou či s partnerom. Ale vnukne vám zaujímavé myšlienky a aktivity aj vo vzťahu k vašim deťom. Možno pre ne vymyslíte nezabudnuteľnú rozprávku s krásnym ponaučením, možno ich zoberiete do rozprávkového sveta.

ŠKORPIÓN

Pár nesprávne volených viet Merkúra môže podnietiť smútok, pocit nedostatočnosti. Skúste sa na všetko pozrieť očami jemnej Luny a nájdete odpovede, ktoré vám v danej chvíli budú chýbať. Neptún vás podnieti k práci na sebe, k uzdraveniu duše i tela, no Saturn bude prehnaným kritikom, ktorému treba rázne ukázať, kde je jeho miesto. Vyhnite sa pochybovaniu o sebe, o tom, čomu sa venujete, verte si.

STRELEC

Opozícia Marsu vo vás spôsobí nepatričný nepokoj, možno až mierne agresívne narážky na okolie, preto trénujte sebaovládanie, zájdite si zaplávať, športuje, je to najvhodnejší spôsob ako sa zbaviť svojich negatívnych energetických nánosov. Možno budete za každú cenu presadzovať len to svoje, potom potešíte kvadratúru Saturna. Ak by ste mali „kučeravé myšlienky“ podľa kvadratúry Uránu, okamžite sa ich zbavte.

KOZOROŽEC

Na jednej strane sa zvýši úroveň vášho duchovného života, sem vás nasmeruje Neptún, Pluto zariadi nápravu toho, čo veľmi nefunguje, ako by mohlo a malo, a tak bude na vás, ako zvládnete roztatárenú kvadratúru Venuše alebo nepríjemné útoky Saturna. Snažte sa všetko udržať v medziach únosnosti, nenechajte sa strhnúť k žiadnej reakcii, čo by ste potom ľutovali. Ste dostatočne múdri a bystrí, aby ste zvládli sami seba.

VODNÁR

Od rána budete odolávať konfliktom, spôsobených Marsom, ale ak sa vyberiete na nákupy, pozor na opozíciu Jupitera, mohli by ste minúť viac ako budete mať, potom by ste to dosť ťažko vysvetľovali. Nemyslím si, že by ste sa mali priamo držať pri zemi, ale vyberte si také aktivity, ktoré milujete, upokojujú a napĺňajú vás a tie, ktoré by vás dokázali strhnúť k niečomu nechcenému, radšej odložte na inokedy.

RYBY

Trochu vás zmätie kvadratúra Luny, budete mať tendenciu uzatvárať sa do seba, ale toto určite nerobte, nikomu by to nepomohlo. Využite skôr svoje umelecké a pohybové prednosti, namaľujte niečo krásne, zatancujte si, potešte svoje srdcia a doprajte i svojmu vnútornému dieťaťu niečo, čo stále nemá, ale túži po tom. Venuša vám isto poskytne správnu inšpiráciu, Merkúr zasa neoceniteľnú myšlienku.

DNES MÁ MENINY SAMUEL

Pôvod mena je z hebrejského Šemúél, čo znamená meno božie.

Hoci k sebe priťahuje veľké udalosti, možnosti a úspech, máloktorý Samuel dokáže zúročiť svoje nadanie, informuje portál kvety.sk. Toto meno treba skombinovať so silným znamením – Baranom, Býkom, Pannou, alebo Kozorožcom, aby sa dosiahla tá správna úroveň vibrácie. Ak by sme toto meno dali Váhe, alebo Strelcovi, či Rybe, ich rozháranosť, ľahkomyseľnosť a optimistické očakávanie len dobrých udalostí, spôsobí, že potom nič výrazné a trvalé nedosiahnu.

Títo muži sú zaujímaví, šarmantní a veselí spoločníci, no z ničoho si nerobia ťažkú hlavu dlhý čas. Vedia sa vášnivo zamilovať, ale aj zabudnúť na svoje sľuby, ak sa im to práve hodí. Nielen v citoch sú nestáli, no aj v priateľstvách a partnerstvách, s nimi vždy treba jednať opatrne, lebo stačí málo a už sú inde.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie