štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 29. AUGUSTA A NIEČO NAVYŠE

HOROSKOP A MENINY NA 29. AUGUSTA A NIEČO NAVYŠE

BARAN

Možno ráno vstanete trochu rozčarovaní, no usmiaty Jupiter veľmi rýchlo všetko zmení a z odutej Venuše presuniete pozornosť celkom iným smerom. Pokojne sa spoľahnite na pozitíva Saturna a napríklad v práci zabojujte za lepšie podmienky, za normálny plat. Neptún napokon presvedčí Venušu k pozitívnym akciám, a tak vaše vzťahy rozkvitnú, vy prekvapíte partnera niečím romantickým, on zase vás – tak trochu po svojom.

BÝK

Ako sa vy budete správať voči sebe, tak sa aj iní ľudia budú správať voči vám. Určite si v niečom vytvoríte idylku pokoja a oázu šťastia, len aby ste niečo vylepšili, a svoj osobný život ochránili pred prehnanou vyčerpanosťou. I Pluto prispeje svojou troškou. Luna zase podporí jemnosť a romantiku vo vašich vzťahoch, aby náhodou nezovšedneli a nezačali ste hľadať riešenie v nejakom chatrnom bočnom vzťahu.

BLÍŽENCI

Merkúr vám dodá zaujímavé úvahy, vďaka ktorým budete môcť všeličo zmeniť k tomu lepšiemu. Neptún i Venuša zaostria na vaše vzťahy, dodajú im farebnosť, život a zaujímavé námety na zamyslenie. Všeličo vám vyjde podľa vašich predstáv, len nezačnite o sebe pochybovať. Ani na malú chvíľu. Mohli by ste vziať deti do ZOO alebo ak ide o chlapcov, pozrieť si leteckú prehliadku a podobne. Využite pozitívnu energiu na svoju lásku.

RAK

Dobrou inšpiráciou bude pre vás Venuša, chuť a silu do rôznych aktivít vám dodá Mars. Je čas urobiť niečo bláznivého, svojrázneho, potešiť sa plávaním v jazere alebo obrovskou porciou zmrzliny. Oslava víťazstva nad fašizmom sa môže niesť v rôznofarebnom duchu, nielen tak, ako každý rok. Namiesto klasických párkov si dajte zeleninový šalát, prípadne grécky, hýbte sa až do večera, isto bude veľa atrakcií.

LEV

Môžete si povedať, že pred Vami je krásny čas na zanedbané a odložené aktivity, môžete sa tešiť na krásny kultúrny zážitok na niektorom hrade alebo v niektorom skanzene. Vezmite svojich blízkych na výlet, doprajte im radosť, voľnosť a pocit slobody. Možno sa popritom aj vytancujete, nasmejete a zabavíte – to v prípade, že ste sa dali dohromady s viacerými priateľmi. Môžete si v prírode urobiť aj piknik.

PANNA

S pozitívnou energiou Slnka sa ľahko zdolávajú náročné horské ciele, alebo aj vodné radosti. Zamyslite sa nad svojím programom, s pomocou Merkúra povedzte, ako si všetko predstavujete a vyberte sa za kultúrnymi a športovými zážitkami. Telesnej schránke prospeje plávanie, člnkovanie, tej citovej a duševnej – zase divadlo v tráve alebo na krásnom hrade. Toto sa bude hodiť aj v prípade nových známostí a pokusom o začiatky nejakých intímnych vzťahov.

VÁHY

Napriek sviatku – Merkúr vás postaví pred náhodnú prekážku, ktorá sa nejako vyvinula v práci, a hoci váš Mars bude soptiť, zodvihnete sa, a pôjdete všetko skontrolovať, prípadne napraviť. Samozrejme, sústredíte sa najmä na to, aby sa vážnejšie nenarušili tie vaše aktivity. Budete chcieť ísť na výlet, prípadne na piknik v záhrade u niektorých priateľov či v ZOO. Nič vás nedobehne, urobíte všetko tak, ako uznáte za vhodné. A aj zábava bude.

ŠKORPIÓN

Hoci sa ocitnete vo víre rôznych povedačiek s ironickým podtextom, čo dramaticky zostaví Luna, nepoloží vás to, naopak, uvedomíte si, nakoľko je vo všetkom málo pravdy a ako sa dá aj dobrá vec zneužiť a použiť ako taký bumerang proti vám. Poviete si, že dosť bolo Marsa, lepšie bude venovať sa literatúre, športu a kultúrnym zážitkom, ktoré budú na každom kroku. S rodinou si užijete pekné a zaujímavé chvíle.

STRELEC

Merkúr sa postaví proti agresívnym tendenciám Marsu, a tak zrušíte všetky možnosti na otvorené konflikty či problémy iného druhu. Urán prízvukuje, že treba si zachovať samostatnosť a slobodnú vôľu, Venuša zase zmierni všetky ostré alebo až radikálne tendencie, aby ste sa napokon dobre cítili nielen vy, ale i vaši priatelia a známi. Určite pre seba niečo urobte, doprajte si to, čo milujete, objímte tých, ktorí sú pre vás všetkým.

KOZOROŽEC

V dobrej kondícii sa pokojne môžete venovať niektorému náročnému, dokonca aj adrenalínovému športu, vytvoriť si nový rekord, o to sa už postará Mars. Vezmite rodinu do prírody, ak ste osamelí, vyberte sa niekam na výlet, kde poprepájate všetky svoje zámery. Venuša i Neptún doprajú vašim citom niečo krásne, čo nemusí skončiť večer. Využite tento čas na to, na čo máte chuť, po čom ste „smädní“. Doprajte si.

VODNÁR

Chaos, do ktorého sa nechtiac dostanete, môže zapríčiniť nielen Luna, ale aj Mars. Využite nezávislosť a samostatnosť Uránu, vytvorte si vlastný program, doprajte si veľa príjemného a priaznivého. Nenechajte sa ovplyvňovať niečím negatívnym iba preto, lebo nebudete vedieť odolať hlúpej reakcii. Hlúpej najmä preto, lebo s hlupákom nemôžete vyhrať – iba ak by ste boli oveľa hlúpejší, agresívnejší a zákernejší. A to asi nie ste, ani to nechcete.

RYBY

Manipulácie Pluta neberte vážne, nenechajte sa nimi ovplyvniť, iba by ste pokazili náladu. Ak zistíte, že niekde Luna zastiera pravdu – postavte sa proti tomu, veď nie ste žiadne padavky, s ktorými si hocikto môže robiť, čo sa mu zachce. Venujte sa umeniu, pozrite si niektoré galérie, osloboďte sa od problémov, ktoré vám so sladkým úsmevom ponúka okolie. Urán vás podrží v samostatnosti, užite si krásu, lásku a šťastie.

DNES MÁ MENINY NIKOLA

Pôvod mena pochádza z pôvabného francúzskeho mena Nicole.

Nikola je typ ženy, ktorá má rada všetko pod svojou kontrolou, ako uvádza portál kvety.sk. Má svoje sny, túžby a predstavy, ktoré je schopná zrealizovať aj keby ju to málo život stáť. Neraz ide za svojim aj cez „mŕtvoly“. Nikomu nič neodpustí ani nezabudne, všetko každému spočíta a ak počítate s tým, že ju vylúčite z hry, alebo budete ju chcieť obísť, tak na to rýchlo zabudnite. Je mimoriadne cieľavedomá a vytrvalá.

Má jasnú predstavu o svojom partnerovi, preto keď ho nájde je ochotná spraviť pre to, aby si ho získala. Neraz ju nezaujíma ani to, že jej vysnívaný už je zadaný. Nemá výčitky svedomia, ani keď kvôli nej sa skončí niečí vzťah a ona je dôvodom. Teší ju hlavne to, že má to čo chcela. V jej živote, láska je prioritou číslo jedna. Všetko zakladá na nej, všetky jej problémy sa točia len okolo nej. Často jej to prerastá cez hlavu, ale ona si to nerada pripúšťa. Odopiera akúkoľvek pomoc, aby sa dostala z tohto stavu.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

SLOVENSKÉ NÁRODNÉ POVSTANIE / Zdroj: Facebook

A nezabudnite! Dnes je 80. výročie Slovenského národného povstania. Je to jeden z najväčších sviatkov v histórii našej republiky, na ktorý môžeme byť právom hrdý!

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie