štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 30. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 30. AUGUSTA

BARAN

Možno vás zrazí nasrdený Mars, ale to nie je dôvod, aby ste si otrávili náladu až do večera. Otočte to na humor, vytvorte z toho nejaký príbeh, na ktorom sa zasmejú aj ostatní. Nepodliehajte ničomu, čo by vás znechutilo, veď už viete, že tá najvyššia sila je priamo vo vás. Luna vám bude vizualizovať niečo krásne, čo by vás mohlo inšpirovať aj k uskutočneniu – niečoho krásneho. Potešte svoje deti, svoju polovicu.

BÝK

Poriadkumilovnosť a zmysel pre citovo stabilné rodinné prostredie podporia Luna so Saturnom, no Neptún bude skôr za tie city, preto si premyslite svoj program tak, aby v jeho strede žiarili najmä deti alebo vnúčatá, ak deti nemáte, potom svoje vnútorné dieťa. Prospeje vám hra, tanec, prípadne športová aktivita, ktorá vás nepoloží na lopatky, ale naopak, nabije energiou radosti a pocitmi šťastia. K tomu sa pridá i Jupiter.

BLÍŽENCI

Budete mať pocit, akoby sa vám všetko a každý postavil do opozície a mal často i zbytočné pripomienky. Nahnevaný Mars, k tomu prepálené Slnko dokážu otráviť. Vyberte si niektorú príjemnú činnosť, ktorou si získate priazeň svojich blízkych a ktorá vás privedie na celkom iné myšlienky. Vhodné bude plávanie, prípadne turistika, ale môžete ísť aj posedieť si s priateľmi ku kávičke alebo na pivo a všetko bude fajn.

RAK

Ak pocítite, že si neveríte a máte problém zaujať rozhodný postoj, bude to účinok podráždeného Saturna. Venuša s Merkúrom vás však správne nasmerujú k tvorivým aktivitám, či už pracujete alebo si užívate voľno. Pozornosť zamerajte i na svojich blízkych, možno máte deti, ktorým treba niečo dokúpiť do školy, možno im chcete ešte dopriať niečo prázdninové – výnimočné. Rozhodne urobte pre ne najviac, čo dokážete.

LEV

Môžete prežiť pekné chvíle s rodinou, s milovanou osobou, ale ak ste museli do práce – i s kolegami, v porozumení. Vyberte si niektorý šport, najlepšie, aby ste ho hrali všetci spolu, teda rodičia s deťmi, napríklad petang a zahrajte sa. Pritom si vlastne i zašportujete a resetujete myšlienky. Potom sa pokojne hoďte do vody a poriadne si zaplávajte. Dajte telu riadne zabrať, uzemníte i Mars, prejdete cez rozum Uránu.

PANNA

Nenechajte sa príliš rozcitlivieť Lunou, ktorá bude tak trochu divá, akoby nevedela, čo so sebou. Je tu i Merkúr s Venušou, so svojimi krásnymi predstavami a celkom reálnymi návrhmi. Chopte sa v rodine iniciatívny, vymyslite pekný výlet, spojený s podvečerným koncertom alebo s divadlom, ktoré ste už dávno nevideli. (Snáď to žiaden omyl prírody neprekazí). Večer sa spolu pri šálke čaju úprimne porozprávajte.

VÁHY

Mohli by ste trochu na sebe pracovať, nakoľko chaotická Luna môže získať nad vami moc, a Urán vás povedie k svojvoľnosti, čo nebude prínosom ani pre vašu rodinu, ani pre priateľov. Skúste sa venovať niektorému športu, prípadne sa odviažte na niektorej zábave, poriadne si zatancujte, zbavte sa všetkých negatívnych energií, ktoré sa na vás nalepili. Prospeje vám i maľovanie, prípadne hra na hudobný nástroj.

ŠKORPIÓN

Najlepšie bude, ak zo všetkého vypnete a budete sa venovať tomu, čo vás baví. Vhodný bude šport ako plávanie, bicykel, ale dobre vám padne aj posedenie s priateľmi pri grilovanej klobáske a celkom normálnych humorných rečiach a spomienkach, pri ktorých vypustíte všetko napätie zo seba von. V citovej oblasti pocítite oddanosť partnera či partnerky, najmä ak sa vás znenazdania zastane v niektorej diskusii.

STRELEC

V každej náročnejšej aktivite vám dodá pocit sebadôvery a nezávislosti na názoroch iných práve Urán. Luna zjemní váš slovník, takže aj keď prudko zareagujete, bude to prijateľné a účinné. Využite jeden z posledných prázdninových dní na výlet so svojou rodinou niekam do akvaparku alebo na iné atraktívne miesto, kde môžete spojiť príjemné s užitočným, zabavíte sa a možno sa i dobre najete. Večer očakávajte príjemnú únavu.

KOZOROŽEC

Možno sa s niekým nepohodnete, ale to neznamená, že sa začnete navzájom urážať. Možno len trochu prekárať. Polovička do toho zasiahne a nastaví vám zrkadlo. Nebude sa vám to veľmi páčiť. Radšej buďte voči sebe zodpovední, úctiví a trochu aj veľkorysí. I Saturn si to bude myslieť. Ak chcete niečo náročnejšie kúpiť, načúvajte, čo si myslí Jupiter, je naklonený na vašu stranu, nuž nehrozí, že by ste urobili chybu.

VODNÁR

Merkúr s Lunou značne zvýšia vašu intuíciu, a tak budete mať „nos“ na dobré programy, zaujímavé podujatia, ale aj dobrý tovar. Využite to na to, aby ste si užili krásnych kultúrnych zážitkov, aby ste tiež spoznali príjemných ľudí a prežili čo najviac zaujímavých chvíľ a i rozhovorov. Isto sú pred vami zaujímavé okamihy a milé dobrodružstvá, najmä ak máte odvahu nasledovať svoju intuíciu a vnútorný hlas.

RYBY

Ak vám nenápadne Neptún privedie do cesty milú, sympatickú bytosť, nezačnite byť podľa opozície Venuše vypočítaví. Vypočujte si čo vám poradí váš vnútorný hlas, a podľa toho sa správajte. Ak vás niekto citovo nevydiera, ani vy nikoho nevydierajte. Radšej myslite na niečo milé a príjemné. Isto vám dobre padne zoznámenie s príjemnou osobou, s ktorou nájdete nielen spoločnú reč, ale i spoločné záujmy.

DNES MÁ MENINY RUŽENA

Odvodené meno zo slova ruža a je slovanského pôvodu.

Ruženky vytvárajú okolo seba dobrú atmosféru, príjemné prostredie a vedia vyčariť na každej tvári úsmev. Sú preto vyhľadávané a uznávané, málokto o nich vie povedať niečo zlé, uvádza portál kvety.sk.

Pôsobia ako sprostredkovateľky, pozývajú k sebe zaujímavých ľudí a zoznamujú ich s inými ľuďmi, takže sa snažia dávať dokopy nové známosti. Nejde len o spoločenské stretnutia, ale aj o obchodné. Vždy sa snažia získať pre seba nejaký ten malý, nenáročný obchod, ktorý by im niečo vyniesol bez veľkej námahy. Je totiž pravda, že sa rady nechávajú svojím okolím rozmaznávať a snažia sa vždy zvaliť zodpovednosť na iných.

Každú úlohu, ktorú dostanú, sa snažia vybaviť čím skôr, len aby mali čím viac času na svoje hobby, či na lásku. City sú pre nich dôležité a vždy majú snahu vytvoriť harmonický vzťah.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie