štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 31. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 31. AUGUSTA

BARAN

Prílev energie Slnka povzbudí každého, najmä mysliaceho tvora a nakopne ho do niektorej aktivity, i keby sa mu/jej nechcelo. Zrejme sa vrhnete na obľúbený šport, alebo pôjdete na atraktívny výlet, spojený so športovými hrami, rozhodne nezostanete sedieť doma a utierať prach. I keby vás niečo rozladilo, nájdete spôsob ako to dať do rovnováhy a nepoddať sa smútku. Mars vám dobije baterky vnútornej sily.

BÝK

Možno vám bude z niečoho smutno, prepálený Merkúr veľmi nepomôže. Napriek tomu sa na vás usmeje Venuša so svojimi nádhernými fantáziami a krásnymi víziami. Z toho si už budete môcť niečo vybrať. Isto myslite na niektoré kultúrne predstavenie pod šírym nebom, alebo skvelý koncert. Vyhnite sa konfliktom s neznámymi ľuďmi, ak bude do vás niekto niekde rýpať, jednoducho si ho nevšímajte, potom stíchne.

BLÍŽENCI

Kvadratúry Marsu a Merkúra vám môžu narobiť vrásky na čele. Prvá nezvládnutým hnevom, druhá nezvládnutou komunikáciou. Napokon vás poteší Venuša nielen tým, že vám zodvihne náladu, ale aj krásnymi obrazmi toho, čo by ste mohli vo svojom vzťahu urobiť, aby bol zaujímavejší, krajší. Využite zajtrajšok na plávanie či cyklistiku, myslite však i na duševné potreby. Vhodné bude čítanie dobrej knihy, ale i tanec.

RAK

Myslite i na vlastnú tvorivosť. Ak ste sami seba presvedčili, že nič poetického nevytvoríte, napíšte si aspoň príbeh tohto dňa. Vložte doňho všetky svoje emócie, úprimne opíšte, čo vás potešilo a čo vás naopak nahnevalo, potom vezmite farbičky, a skúste to dotvoriť farbami, prípadne obrazmi (ak viete kresliť). Ak kresliť veľmi neviete, využite iba farby a bez rôznych tvarov namaľujte svoje pocity.

LEV

Nenechajte sa ničím podráždiť, venujte sa všetkému, čo budete považovať za aktívne, tvorivé a pohyblivé. Potom doplníte energiu nielen mozgu, ale i srdcu a komplet, celému telu. Prospeje vám plávanie, ale i náročnejšia túra na niektorý hrad, kde si potom môžete urobiť piknik. Možno tam budú predvádzať nejaké hradné atrakcie, a to vám urobí dobre. Jupiter vám prinesie pocity šťastia, Neptún zasa čarovné náhody.

PANNA

Slnko vás nabije svojou radostnou a mimoriadnou energiou, prospeje nielen telu, ale aj duši. Luna s Merkúrom vás obalia svojou poéziou, a tak budete môcť i vy niečo krásne napísať alebo povedať. Určite potešíte a milo prekvapíte svojho partnera či partnerku a rozhodnete sa buď pre návštevu niektorej nádhernej galérie alebo blízkeho veľkomesta s jeho zvláštnymi atrakciami. Nádherné sú napríklad Schönbrunn záhrady.

VÁHY

Kvadratúra Marsu prinesie mnoho nepríjemností a hádok. Bude smutné, ak sa do toho zapojíte, pretože víťazom v takýchto potýčkach býva ten, kto je podstatne horší. Svoju vynaliezavosť, podporenú i Venušou, využite iným spôsobom, na niečo iné. Dokážete vytvoriť mnoho krásnych vecí, snažte sa o to i teraz, i rodina to ocení. Pozornejšie míňajte svoje peniaze, aby ste niekde neminuli viac, ako si budete môcť dovoliť.

ŠKORPIÓN

Môžete klásť na seba vyššie nároky, energiu Marsu nezískate nadarmo. Skúste rozumne rozdeliť svoj čas na prácu okolo domu, na venovanie sa deťom a napokon, venujte sa svojej partnerke (partnerovi). Vymyslite niečo špeciálne na koniec prázdnin, napríklad návštevu akvaparku s jeho zvláštnymi atrakciami alebo návštevu ZOO, kde si môžete urobiť aj piknik. Večer si s partnerkou či partnerom otvorte vínko a doprajte si trochu radosti.

STRELEC

Trochu vás zaskočí nemilosť Jupitera, ale nič to, nemusíte kupovať zbytočnosti či nejaké nezmyselné hlúposti, ktoré i tak nebudete potrebovať. Orientujte sa na Venušu a jej farebné kombinácie. Možno vezmete do ruky štetec a začnete maľovať krásne obrazy, krásne vízie. Potom si ich pokojne rozvešajte po izbe a bude nádej na to, že sa jedného dňa naplnia, lebo takéto kresby sú vždy živé, dýchajú a pracujú pre vás.

KOZOROŽEC

Vašou sebadôverou zakýva nervózny Saturn, k tomu Mars pridá pár štipľavých poznámok, no nebudete tomu prikladať extra význam. V niečom sa nad všetkým povznesiete, v inom si poviete, že všetko urobíte inak ako ste to robievali predtým. Napokon usúdite, že si rodina zaslúži vašu pozornosť, a tak zavelíte, kam sa pôjde a čo sa bude robiť. Napokon Luna všetko zjemní, učeše a dopadne to vynikajúco.

VODNÁR

Získate zaujímavé námety pre svoju dušu, Neptún vám možno nasadí sympatického chrobáka do hlavy, a vy začnete skúmať záležitosti medzi nebom a zemou. Budete v tom úspešní, lebo sa pridá aj Jupiter svojou čistou a radostnou energiou. Vyberiete sa do spoločnosti, kde bude hrať i dobrá hudba, a kde sa budete môcť odviazať v náročnom tanci. Dobre sa porozprávate s priateľmi a priateľkami, zhodíte zo seba všetko nepriaznivé.

RYBY

Opozícia Luny vám nastaví falošné zrkadlá, a tak sa budete chcieť skôr utiahnuť niekam do samoty, možno do záhrady či do lesa, aby ste si oddýchli a prišli na iné myšlienky. Pluto vám ukáže svoju zvláštnu cestu, ktorá vás zaujme. Skúsite sa preniesť do sveta krásnych bytostí a pokoja. Nadýchate sa tejto úžasnej energie a až potom sa budete venovať či blízkym alebo spoločnosti, v ktorej práve budete.

DNES MÁ MENINY NORA

Nora je novšia podoba mena Eleonóra.

Žena s týmto menom vždy a všade vystupuje mimoriadne diplomaticky a šarmantne. Má prirodzený dojem jemnosti a skromnosti. Človek má občas strach, aby sa jej náhodou niečo nestalo, keďže vyzerá, tak zraniteľne.

Od útleho detstva vyžaduje množstvo pozornosti a opatery. Ona sama je extrémne starostlivá. Vždy sa dá s ňou dohodnúť, je otvorená kompromisom, zavše jedná s každým diplomaticky. Vo všetkom je opatrná, nerada riskuje a zbožňuje pocit istoty. Najbezpečnejšie sa cíti v kruhu svojej rodiny a priateľov. Avšak v každej situácii myslí aj na zadné dvierka, preto si neustále odkladá a šetrí určitý obnos peňazí, ktoré jej dodávajú pocit istoty, informuje portál kvety.sk.

V domácnosti by ste darmo hľadali lepšiu gazdinku. Všetko má svoj poriadok a systém. O všetko sa postará a zabezpečí. Jej rodina môže v noci spávať kľudným spánkom. V každej situácii si dáva pozor na slová a činy, je prezieravá a vytrvalá.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie