štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 2. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 2. SEPTEMBRA

BARAN

Dobrá nálada by vám nemala chýbať. Možno práve vy teraz vymyslíte niečo, čo spestrí vaše chvíle, ktoré teraz trávite s vašimi milovanými. Ak ste už po dovolenke, skúste zajtrajší deň prežiť tak, ako si to len najlepšie viete predstaviť. Tešte sa z chvíľ, ktoré máte a nezabudnite na deti, buď vaše alebo tie, ktoré sú vo vašom okolí. Nepripomínajte im zbytočne, že sa už skončili prázdniny, sami viete ako vás to hnevalo keď ste boli školopovinní.

BÝK

Vstupujte do nového dňa s optimizmom. Venuša je síce v opozícii k vášmu znameniu, ale to môže byť pre vás výzvou, aby ste prijímali veci okolo tak, ako idú. Skúste byť veselí. Večer si vyjdite na koncert, alebo jednoducho vybehnite medzi ľudí a zabavte sa. Mesiac je vo vašom dome radosti i Luna. Myslite aj na svoje srdce, ktoré na svoje dobré fungovanie potrebuje pohodu a hlavne pocit, že ste tu radi.

BLÍŽENCI

Urobte si svoje veci, ktoré ste zanedbali počas doterajších dní a trochu viac sa venujte rodine. Má to svoj háčik, lebo Luna v Panne vám bude brnkať na city. Preto treba rátať aj s takou alternatívou, že namiesto spoločenského diania sa utiahnete aspoň na chvíľu do samoty. Ak budete variť, skúste byť pritom pokojní. Viete, že do jedla sa dajú preniesť aj vaše negatívne energie? Skúste preto variť s radosťou. Ak varí partner, nezabudnite ho pochváliť a zjesť všetko.

RAK

Prekonávajte úskalia týchto dní s veselosťou a porozumením voči tým, ktorí sa ešte stále mračia na svet! Na voľných sa možno práve teraz usmeje šťastie a začnú život v dvojici! Najprv si však treba urobiť poriadok v sebe s minulými vzťahmi. Bodnú vám teraz krátkodobé cesty, na ktorých môžete zažiť malé dobrodružstvo. Tí menej akční, sa možno budú vŕtať v minulosti a hútať, čo by si mali odpustiť.

LEV

Slnko je už vo vašom dome hodnôt, kde skoro ráno vstúpila i Luna. Pokiaľ ste cez letné horúčavy nešportovali, skúste pomaly rozbehnúť niečo, čo vás bude baviť. Po zdravotnej stránke sa venujte vášmu srdcu. Urobte si pohodlie a počúvajte ako tlčie. Doprajte mu to, čo potrebuje, lebo ono nie je perpetum mobile, aj keď sa celý život nezastaví. Za dostatok spánku sa nehanbite, veď ho najviac potrebuje práve vaše srdce.

PANNA

Skúste si nájsť chvíľu len pre seba. Myšlienky, ktoré vám behajú v hlave sa vám upokoja a vy sa nachystáte na pokojný vstup do ďalšieho mesiaca. Pri priaznivom postavení Slnka, ktoré je teraz vo vašom znamení, vás čaká pekných pár dní. Máte teraz tendencie sa viac presadzovať, preto dajte dôraz v zajtrajšej meditácii na to, ako to skĺbiť s ostatnými ľuďmi a ich názormi. Môžete k nim vysielať pozitívne myšlienky.

VÁHY

Vybehnite si po práci za priateľmi a užite si pár chvíľ, ktoré leto ešte núka. Ak u vás nie je dobré či vhodné počasie, nerepcite, iste sa nájde náhradný program, ktorý vás rozveselí. Ľudia zabúdajú na rôzne hry, ktoré sú príjemným spestrením ak sa pohybujeme v spoločnosti, ale aj doma. Ak máte priateľov, ktorí práve oslavujú narodeniny, skúste im podarovať šach alebo inú hru, ktorú ste sa hrali ako deti.

ŠKORPIÓN

Duchaprítomnosť vás väčšinou neopúšťa. Vaša finančná situácia by mala byť teraz objektom, na ktorý by ste mali dať dosť veľký zreteľ. V obchodoch sú stále nejaké výpredaje, ktoré lákajú človeka kúpiť aj to, čo až tak nepotrebuje. Skúste tomu nepodľahnúť. Ak idete nakupovať, kúpte len to, čo ste si naplánovali. Planéty vám väčšinou prajú, len obchodník Merkúr je s vami v nemilom vzťahu. Preto si dajte pozor.

STRELEC

Slnko sa už udomácnilo vo vašom dome kariéry a prestíže. Skúste porozmýšľať, čo by ste vo vašej práci vylepšili tak, aby vás brali takých, akí v podstate aj ste. Je tesne pred novom Luny v Panne, ktorý bude zajtra ešte pred východom Slnka. Slnko a Mesiac sú teraz v takých energiách, ktoré väčšinou Strelcom nekonvenujú. Kroťte svoju výbušnosť, spútajte svoju ohnivú energiu a vložte ju radšej do tvorivosti.

KOZOROŽEC

Slnko a Luna sú všeobecne vo vašom dome filozofie a ďalekých ciest. Neľutujte peniaze a kúpte si knihu, napríklad cestopisný román. Dokážte si, že sa máte radi. Ak ste ešte nemali kvalitný krém, ktorý je ozaj dobrý a prírodný, kúpte si ho! Možno vás v parfumérii osloví nová vôňa, ktorá vám bude pripomínať exotické diaľky. Večer si pozrite s rodinou fotografie z dovolenky.

VODNÁR

Manželstvo či partnerstvo je inštitúcia kompromisov! Konečne si chcete vydýchnuť a časť vášho okolia má na to iný názor? Táto situácia môže vychádzať z kvadrátu Merkúra v Levovi by ste mali vnímať ako výzvu a lekciu života. Svoj názor na vec si môžete povedať, ale pokojne a s úctou k opozícii, ktorá je napokon našim zrkadlom. Veď koľko času trvá, pokým sa obe zúčastnené strany dostanú po hádke do normálnych koľají!

RYBY

Slnko už kraľuje v strednej dekáde Panny. Teraz tvorí opozíciu s Rybami. Buďte opatrní na vašich doma a hlavne na svojho partnera. Je umením zanechať si pohodu počas celého dňa. Skúste komunikovať pokojne, hoci vás to bude častejšie ako inokedy zvádzať k hádkam a nespokojnosti s tým, čo máte. Luna, ktorá je od skorého rána už tiež v Panne vám radí, aby ste útechu hľadali prechádzkami v prírode a nehľadali chyby tam, kde nie sú.

DNES MÁ MENINY LINDA

Pôvod mena je zo španielského Linda, čo znamená krásna.

Toto žieňa sa iba tvári ako dobráčisko od kosti. Svojou ľsťou a pretvárkou si získa mnoho priateľov, ktorí jej slepo dôverujú. Myslia si, že ju poznajú, no v skutočnosti ani nevedia komu sadli na lep. Bohužiaľ akékoľvek tajomstvá prezradíte tejto žene, časom určite vidu najavo. Samozrejme zneužité a použité proti vám. Ona v skutočnosti ani nie je tak zlá, ale jej veľká túžba po sláve ju núti robiť činy, ktoré by možno nikdy neurobila.

Je schopná zničiť aj dlhodobé priateľstvá a potopiť najlepších priateľov. Týmto štýlom sa určite dostane raz tam, kde chce. Nebojí sa prehry, tú berie ako súčasť svojho života, alebo ako pohonnú látku, ktorá ju viac posilní a ženie dopredu, uvádza portál kvety.sk.

Workoholik a egoista ako je táto žena, veľmi nebazíruje na dlhodobých partnerských vzťahoch. Dá prednosť krátkodobým známostiam. Za ten čas nestihne sa citovo zaviazať, ale možno sa jej podarí získať dôležité informácie.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie