štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 3. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 3. SEPTEMBRA

BARAN

Žijeme vo fyzickom tele, preto ho potrebujeme spoznávať po celý svoj život. Telesnú schránku máme ale len požičanú. Po smrti ju vrátime späť Zemi. Pouvažujte nad svojimi potrebami vášho fyzického tela. Správajte sa k nemu ako ku chrámu, do ktorého ste vošli na určité pozvanie. V tento deň je dobre držať pôst, lebo je nov. Pokiaľ ste šli do práce, skúste povyhadzovať zbytočnosti zo stola, skríň i počítača.

BÝK

Majte radi a dovoľte to aj druhým, nie je to egoistické. Minulé dni, keď bol Mesiac v Levovi, sa vám ukázali i tienisté stránky vašej osobnosti. Nemusíte o nich hovoriť druhým, ale pred sebou si ich priznajte. Vyrovnajte sa sami so sebou a poučte sa na svojich chybách, aby sa vám neopakovali podobné veci. Ak ste si ešte nezačali zapisovať dôležité myšlienky a udalosti, skúste sa rozpamätať. Nov je pre vás priaznivý, lebo je v Panne.

BLÍŽENCI

Doprajte si pekný deň, aj napriek napätým aspektom. Nepríjemný aspekt medzi znamením Blížencov a Lunou i Slnkom v Panne, sa môže u vás prejaviť nervozitou. Ak to dopredu viete, zariaďte sa podľa toho. Pokiaľ teraz nebudete môcť lietať tak, ako ste si to vy naplánovali, nerepcite. Vzdušné znamenia majú totiž rady voľnosť a beda, ak je im tá sloboda neumožnená. Skúste urobiť kompromis, ak žijete vo vzťahu. Môže ním byť návšteva nejakého kultúrneho stánku.

RAK

Skúste sa teraz venovať viacej sebe. Pozor na prechladnutie, lebo rána sú už miestami studené. Vášmu partnerovi sa budete páčiť aj naobliekaní, ak pridáte úsmev na tvár. Aspoň bude môcť na vás objavovať stále niečo nové. Naplánujte si spolu vychádzku po dennom slnku. Ak vám to dovolia pracovné povinnosti, urobte si poriadok a systém vo svojich písomnostiach aj iných veciach. Luna v Panne má na túto činnosť priaznivý vplyv.

LEV

Majte sa radi. Ak budete vyžarovať spokojnosť, pritiahnete si takých ľudí aj k sebe. Nezabúdajte však aj na svoje telo. Dobre je sa riadiť podľa pohybu Mesiaca, ako ide jednotlivými znameniami. Tentoraz je Luna v Panne. Venujte sa svojim črevám, jedzte teraz striedmo, alebo si dajte dokonca pôst. Je nov, bude to mať dvojnásobný, pozitívny účinok. Možno tieto rady čítate často, ale niečo na nich bude, keď sa nimi ľudia riadia už roky!

PANNA

Máte dôležitý deň. Stavte svoje úsilie v práci na vašu zaužívanú klasiku. To znamená, že je dobre držať sa osvedčených priebehov činností, ktoré práve dokončujete i tie, ktoré práve začínate. Ak však je potrebné niečo vo vašom živote pozmeniť, je teraz príhodný čas, hlavne kým je Slnko vo vašom znamení. Tento deň vás posilňuje i Mesiac, ktorý prechádza tiež vašim znamením.

VÁHY

Komunikujte so svojim partnerom jasne a bez emócií. Máte celkom dobré obdobie, prečo si ho kaziť namýšľaním a nafúknutím maličkej bublinky do veľkého balóna? To, že partner nie je doma vtedy, kedy ho vy najviac potrebujete, nie je dôkazom nevery. Má asi svoje koníčky, preto si berte z neho príklad a keď nie je doma, vybehnite vtedy s priateľmi von. Po návrate domov si budete vzácnejší.

ŠKORPIÓN

Dnešný nov je pre vás priaznivý, až na malé skúšky trpezlivosti. Luna v Panne pôsobí na vás pozitívne. Voda sa znáša so zemou, lebo ju zavlažuje. Všetko so všetkým súvisí, preto sa prechádzajte vašou vnútornou záhradkou a zalejte ju citom, láskou a porozumením k sebe. Bude z vás vyžarovať pokoj i harmónia. Vy si k sebe pritiahnete situácie aj ľudí presne takého charakteru, aký bude vo vás.

STRELEC

Komunikácia medzi vami a okolím môže viaznuť. Pozor však, niektoré nepríjemnosti môžu vyjsť aj z vašej strany. Neváhajte sa preto ospravedlniť. Možné sú problémy s trávením a črevami. Dajte si teraz pauzu, spomaľte. Niekedy dokážeme viac, ak robíme veci s rozmyslom a postupne. Viem, vaše znamenie rado robí veci akčne! Uznajte však, niekedy konáte i bez rozmyslenia. Myslíte teraz aj na odpočinok a svoje fyzické telo.

KOZOROŽEC

Zemské znamenie Panny, v ktorom je Slnko sa spojilo v týchto dňoch s Lunou v tom istom znamení. Čaká vás optimistický deň, plný príjemných činností a usilovnej práce. Kozorožci, ste narodení tiež pod živlom zemským! Ak na konci dňa budete počuť aj slovné ocenenie, čo iné potrebujete k šťastiu? Nezabudnite na objatie svojich blízkych. Pokiaľ to u vás nie je zvykom, začnite s tým práve teraz!

VODNÁR

Minulé dni počas Luny v Levovi, ste mohli pociťovať napätie pri srdci. Je načase si vydýchnuť, začať niečo nové, čo by vám spríjemnilo život. V tomto období, kedy vládne Mesiac v Panne, ktorej vládne zemský Merkúr, sa stávame záhradníkmi a ekológmi svojho vnútra i svojej mysle. Pozorujte, čo ste zasiali do hliny svojej mysle i tela. Starostlivo vyberajte semienka, ktoré tam idete zasiať. Sú nimi slová, myšlienky, činy i potrava, ktorú prijímame.

RYBY

Dnes vás môžu rozčuľovať ľudia okolo vás, ktorí sú iní ako vy. Ak sa chceme niečo dobre naučiť alebo pozorne vnímať veci, ktoré stoja za to, musíme sa spomaliť a stíšiť. Vyjdite si aspoň na malú prechádzku. Potrebujete to. Končiace leto nám ešte stále dáva šancu vidieť krásu prírody, využívať hodnoty, ktoré nám poskytuje a citovo sa tak vyrovnať. Urobte si malú radosť, choďte ku kaderníkovi alebo si kúpte niečo pekné.

DNES MÁ MENINY BELO

Pôvod tohto mena z maďarského Béla.

Bystrosť by malo byť jeho druhým menom. Je vnímavý, so všeobecným prehľadom sa v živote vôbec nestratí. Vždy má informácie o každom a o všetkom, čo by mu pomohlo pri dosiahnutí úspechov. Narodený je pod šťastnou hviezdou, lebo vždy sa darí vo všetkom, čo si zaumieni, ako uvádza portál kvety.sk.

Pri plnení svojich životných cieľov, často zabúda na svoje okolie, priateľov a zväčša ani nemá čas sa im venovať. Ale pre svoje dobré vlastnosti svojich blízkych nestráca. Naopak, stále sa môže na nich spoľahnúť a hľadať u nich útočisko.

Každému, kto ho podporí sa rád odvďačí. Má jednu veľkú slabinu a to, že sa často nechá stiahnuť na zlé chodníčky. Preto by sa mal vyhýbať spoločnosti, ktorá príliš holduje alkoholu, alebo iným návykovým látkam. Ak sa mu podarí vyhnúť takejto spoločnosti, jeho život sa bude uberať vždy tým správnym smerom a svoje sny uskutoční s minimálnymi sklamaniami.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie