štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 4. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 4. SEPTEMBRA

BARAN

Lunu ste mali ešte do včerajšieho večera v dome zdravia. Pri doznievaní novu v Panne môžete byť citliví na oblasť brušnej dutiny. Netreba preto preháňať s mastnými a sladkými jedlami. Podráždili by ste si trávenie. Ak sa tak už stane, máte skúsenosť. Kúpte si dobrý bylinkový čaj na trávenie. Večer nezabudnite na svoju polovičku. To už bude Mesiac v opozičných Váhach, kedy možno hrozí hádka. Múdry človek ju predvída, lebo sa a riadi pohybom Luny.

BÝK

Leto síce ešte trvá, dúfajme však, že teploty už klesnú smerom dole. Hviezdy vám celkom prajú, preto sa skúste viac tešiť. Počas dňa, sa môžete ešte zamerať na detaily, vychytávanie chýb, ktoré ste nevedeli inokedy nájsť. Ak vám to čas dovolí, zacvičte si. Večer môžete zájsť do posilňovne spolu s partnerom. Možno vám ostane dosť energie aj na spoločný neskorý večer pri sviečke a pohári vychladeného moku.

BLÍŽENCI

Napäté obdobie pokračuje, preto treba vydržať. Pondelňajší nov vám asi dal zabrať. Únavu, ktorú možno pociťujete, spôsobuje aj premenlivosť počasia. Povzbudzujúca správa, večer vstupuje Luna do Váh. Pekná vyhliadka na večer. Ak ste si počas týždňa narobili doma nepríjemnosti, bude vhodná chvíľa, aby ste si to u vašich milovaných vyžehlili. Možno si naplánujete kúpu nového auta či počítača.

RAK

Viete sa vcítiť do človeka a väčšinou radi pomôžete. Ak vám zaklope susedka, a požiada vás o radu alebo len o vypočutie, neodmietnite ju. Nikto vám neradí, aby ste sa rozprávali do polnoci, ak vás čaká ráno i perný deň. Hovorí sa, že všetko sa človeku vráti, dobré i to zlé. Večer si naplánujte v pokojnom tóne a s ľuďmi, ktorých poznáte. Nové veci a možné nepríjemnosti vás totiž môžu zaskočiť. Pomôže tomu i Luna vo Váhach, vo vašom prípade aspektom „na kvadrát“.

LEV

Deň by vás mal zastihnúť v dobrej nálade. Mesiac je do večera ešte v zemskej Panne, ktorá je všeobecne vo vašom dome majetku a toho, čo si vážite. Je snáď už načase urobiť si vedome poriadok medzi kolegami v práci. Robíte často i za druhých a iní si pozbierajú len smotánku? Pripomeňte diplomaticky vášmu šéfovi, čo všetko ste už stihli tento rok spracovať. S tou diplomaciou budete mať trochu problém, preto si vopred pripravte poznámky na svoju reč.

PANNA

Doznieva nov, ktorý bol pre vás dôležitý. Ak ste nepovyhadzovali staré veci, ktoré naozaj už nepoužívate, urobte to čo najskôr. Niekedy je dobre si vziať aj dovolenku, kedy vás nikto doma neotravuje, vypnúť telefón a zbavovať sa starého. Myslím tým nielen hmotné veci, ale aj tie, ktoré vás ťažia na duši. Ak si robíte problémy s tým, čo povedia iní ľudia na vaše konanie, povedzte si, čo bude s tou vecou o päťdesiat rokov. Nič, lebo upadne do zabudnutia.

VÁHY

Počas dňa si doprajte viac pokoja. Pozitívneho i smelého odhodlania bude teraz u vás pravdepodobne dosť. Večer už štartuje vaše znamenie nový mesiac. Vďaka pobytu Luny vo vašom znamení môžete začať pozerať optimistickejšie na svet. Zachovajte si tento pocit aj naďalej v sebe. Vo voľnom čase sa venujte činnostiam, ktoré vás napĺňajú. Záujmová práca, vo vašom prípade divadlo a tanec, je často dobrým ventilom na psychické napätie i melanchóliu.

ŠKORPIÓN

Dnešná Luna v Panne v nás zvyšuje pozornosť na vnímanie detailov, vykonávanie drobnej práce, ale aj iné veci. Dajte si záväzok, že nebudete kritizovať. Posilnite našu planétu Zem svojim pozitívnym vyžarovaním. Ak máte kvôli niečomu nepokojné myšlienky, upokojte sa plávaním alebo inou činnosťou, ktorú máte radi. Škoda je deň premárniť na negatívne zaháľanie, alebo sústredenie sa na malichernosti. Umocnili by ste ich a sebe tým určite nepomôžete.

STRELEC

Prežívate kvadrát Slnka i Luny na vaše znamenie. Nastáva obdobie, kedy sa vás môže veľa veci bytostne dotknúť. Týka sa to hlavne Strelcov narodených v strede znamenia. Prehodnoťte svoj pohľad na svet. Možno si máte zvýšiť svoje vedomie i sebavedomie. Pozor si dajte na styk s nadriadenými, najmä ak vám niečo vytknú. Premôžte počiatočnú zlosť a nakoniec sa im poďakujte, že vás upozornili na chybnú vec.

KOZOROŽEC

Zamerajte sa v tomto období na dodržiavanie správnej výživy. Ak máte nejaké zdravotné problémy, skúste sa začítať do nejakej novej knihy o alternatívnych technikách liečby. Spolu s normálnou medicínou, môžete dosiahnuť prekvapivé výsledky. Večer nezabudnite na svoj kútik, v ktorom meditujete, či len tak v tichu pri plameni sviečky hodnotíte svoj deň. Luna už vtedy bude vo Váhach, zdržte sa doma štipľavých poznámok.

VODNÁR

Spolu s Pannou, v ktorej je teraz Slnko i Luna, ste intelektuálne typy. Niektoré veci podceňujeme, hoci sme to nevyskúšali. Naše fyzické telo máme vlastne požičané. Treba s ním zaobchádzať múdro a vedome. Energia, ktorá je v každom atóme nášho tela, je často nevyužitá. Skúste sa zamyslieť, ako využívate svoje dýchanie. Dýchate počas dňa aspoň chvíľu zhlboka? Potrebujeme to, aby sa nám okysličil mozog.

RYBY

Mesiac je ešte v Panne. Vrhá na vaše znamenie opozičný uhol, ktorý môže vyvolávať napätie medzi vami a ľuďmi, s ktorými prichádzate do styku. Obohaťte si svoje poznatky z astrológie aj o toto znamenie. Celý život ako Ryba, ho máte oproti sebe ako protivníka, ktorý vám ukazuje vaše tienisté stránky. Pochopením svojho opozičníka sa však môžete spojiť do jedného celku. Vtedy sa stáva naším doplnkom.

DNES MÁ MENINY ROZÁLIA

Pôvod mena pochádza z latinského Rosaria, čo znamená ružová.

Veru, málokto sa vyzná v jej duši a málokto vie odhaliť jej pravú tvár. Rozália sa vždy čuduje a hľadá niečo nové, nikdy nie je dlho na jednom mieste. Miluje dobrú spoločnosť, dobré jedlá a od života vyžaduje maximum. Vie sa starať o svojich priateľov a ničiť svojich nepriateľov, uvádza portál kvety.sk.

Jej veľkou túžbou je usporiadať si svoj život tak, aby bol pokojný a bez výkyvov, ale nie vždy sa jej to podarí. Najhoršie je, že si s veľkou radosťou sama podpíli konár, na ktorom sedí a potom sa díva na trosky svojho života. Tieto sebadeštruktívne nálady sú u nej periodické a ak aj má úspech, vyhľadáva prekážky.

Pozor! Rozália má rada lásku a sex, nič jej nezabráni, ak sa rozhodne pre neveru. Ako matka je však príkladná a nikdy svoje deti neopustí, ani im nikdy úmyselne neublíži. Vo vzťahoch so svojím okolím však pôsobí nevyrovnane a rovnako ako sa nechá využívať, vie byť aj odmietavá.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie