štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 12. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 12. AUGUSTA

BARAN

Kvadratúra Uránu vás znervózni, môžete očakávať nečakané. S bojovnosťou Marsu však dokážete všeličo dať na správnu mieru a isto nepodľahnete panike. Merkúr sa postará o zaujímavé myšlienky a námety, čo ocenia najmä novinári a scenáristi, a tak v zamestnaní, najmä v tom duševnom, zaujmete, vyniknete. Myslite však i na svoj obľúbený šport, ak stihnete, prospeje vám hodinka kondičného plávania a neskôr dobrá spoločnosť.

BÝK

Vnútornú silu znásobí Slnko, budete sa zaoberať náročnejšími myšlienkami Merkúra, ktoré vás postavia do veľmi zaujímavých rovín. Síce nepôjde o „Byť či nebyť“, ale i tak sa zapotíte pri riešení niečoho zvláštneho, neobvyklého. Veľkou oporou bude Mars a jeho úžasná sila, s ktorou nemožno prehrať nijaký boj: ani fyzický – ani duševný. Teraz pôjde skôr a duševné výhry. Možno objavíte trhlinku v niektorom vzťahu.

BLÍŽENCI

Spravodlivý a zdravo kritický Saturn nedopustí, aby vás prevalcovali nejaké intrigy alebo klebety. Jupiter bude tiež pri vás a dozrie na všetky vaše výdavky a príjmy. Nehazardujte nikde a v ničom. Možno by ste aj celkom dobre dopadli, ale iba na chvíľu. Radšej sa venujte svojim záľubám a niektorej charitatívnej činnosti, budete mať nielen dobrý pocit, ale získate nové poznatky, ktoré budú neskôr veľmi prospešné.

RAK

Pri konfliktoch rôzneho druhu, vyvolaných Marsom budete skôr pozorovateľmi ako účastníkmi. I z pozorovania možno veľa získať, najmä ak sa spor týka niečoho podobného, čo sa vyskytuje i vo vašom zornom poli. S empatiou Venuše budete riešiť to, čo sa týka výsostne vás, a nič lepšie nebude možné urobiť. Možno budete po prácu unavení, zájdite na plaváreň a dajte si hodinku vo vode, urobí zázraky.

LEV

Všeličo vám prejde hlavou, keď sa sústredíte na svoje predstavy, vizualizované jemnou Lunou, s hlbokými myšlienkami Merkúra. Na všetko pôjdete s vnútornou múdrosťou, odhodlane a zodpovedne, takže môžete očakávať tie najlepšie pracovné výsledky. Môžete získať aj skvelých pomocníkov, kolegov so zanietením venovať sa niečomu novému, menej známemu. Neskôr doma si nájdite chvíľu času i na obľúbený šport.

PANNA

Hoci sa ocitnete aj vo zvláštnych konfliktoch, pokúste sa zachovať vnútorný pokoj, nedajte sa stiahnuť k podobnej rétorike, akou vás bude chcieť zaskočiť protivník. V zamestnaní sa držte svojich plánov, nezdržujte sa riešením konfliktov iných, najmä ak vás o pomoc nikto nepožiadal. Skôr na všetko pozerajte pokojne, objektívne a riaďte sa svojím vnútorným hlasom. Vo vzťahoch vás podrží empatia Venuše. Vo všetkých.

VÁHY

Zodpovednosť vám chýbať nebude, na to dozrie Saturn. Možno prekročíte svoj tieň a mnohých prekvapíte rozhodnutím, ktoré by od vás neočakával. Mohli by ste sa venovať svojim vzťahom, Venuša je tomu silne naklonená a Merkúr so svojimi poetickými vyjadreniami tiež. Možno dosiahnete výrazné zlepšenie nielen v tých najsúkromnejších vzťahoch, ale i v priateľských, na ktorých veľmi záleží.

ŠKORPIÓN

Na všetko pôjdete otvorenou hlavou, s istotou a pevnou rukou. Saturn vás vybaví zodpovednosťou a Venuša empatiou, a tak v dôležitých otázkach dosiahnete, čo len budete chcieť. Na všetko pôjdete s úsmevom, priateľsky naladení, ale vnútorne silní. Myslite i na svoj osobný vzťah, prekvapte partnerku či partnera niečím výnimočným. Ak partnera či partnerku nemáte, je načase vyjsť do spoločnosti a s niekým sa zoznámiť.

STRELEC

Môže vás mierne podusiť prepálená energia Slnka, no bohabojne a pozitívne naladený Mars to okamžite vyrovná. Možno v zamestnaní nebudete tak rýchlo postupovať ako ste si predsavzali, preto sa niekoľkokrát nadýchnite a vydýchnite a pokojne pokračujte. Po práci vám dobre padne stretnutie s priateľmi, nezáväzný rozhovor, príjemný relax pri hudbe alebo neskôr pri krásnej knihe, možno s poéziou.

KOZOROŽEC

Počítajte s problémami, možno aj finančného charakteru podľa idealizovania vášho stavu – Jupiterom. Následne vám Saturn siahne na sebadôveru. Nesmiete si prestať veriť, potom sa problémy začnú navršovať a bude to celkom zbytočné. Myslite pozitívne, ale pritom aj racionálne. Možno celkom nevyrovnáte všetky straty, ale niečo predsa len posuniete správnym smerom. Myslite i na svoj intímny život.

VODNÁR

Bude vám to dobre myslieť či po praktickej, ale hlavne po umeleckej stránke. V práci dosiahnete to svoje najmä šarmom a svojím temperamentom. Dáte okoliu najavo, že ste výnimoční, ale zároveň nezabudnete polichotiť, že na každom je niečo výnimočné a perfektné. Ak tancujete, vymyslíte novú choreografiu, ak sa venujete hudbe, tá bude vašim liekom na každý problém. V citovej oblasti kde-tu niečo zaškrípe, ale opäť vyšlete svoj úsmev a bude to v poriadku

RYBY

Rozladí vás opozícia Marsu, podpichovanie rôzneho druhu, dokonca kvadratúra Neptúna celkom privrie oči nad vašimi zlozvykmi, takže i vy môžete celkom nesprávne na všetko reagovať, i keď na to nebude nijaký dôvod. Najmä v práci sa ovládajte a hoci viete v niečom viac ako iní, nehovorte to nahlas, urobilo by to zlú krv. Doma sa venujte svojim láskam, niečo romantické pripravte na večer, možno i dobrú spoločnosť priateľov.

DNES MÁ MENINY MÁRIA. URČITE NEJAKÚ POZNÁTE, TAK JEJ NEZABUDNITE ZABLAHOŽELAŤ.

Pôvod mena je z egyptského Mirjam, čo znamená milovaná bohom.

Žena menom Mária to v živote nebude mať príliš ľahké. Samotná jej povaha nie je veľmi ľahká, býva náladová a podozrievavá. Má sklon sa uzatvárať do seba, nemá za potreby prejavovať svoje city okoliu. Je tvrdohlavá a málo ovplyvniteľná. Svoje vysoké sebavedomie si navršuje rešpektom jej okolia, uvádza portál kvety.sk.

Zvyčajne je dobrou študentkou. Nebráni sa spoznávaniu nových vecí, zaujíma sa o klasickú literatúru. Láka ju hlavne povolanie, kde by mohla odovzdať a zanechať niečo zo seba. Najlepšie by sa mohla uplatniť ako spisovateľka, alebo vychovávateľka v materskej škôlke, kde by mohla deťom vštepovať, ako sú knihy a láska k nim dôležité.

V citovej oblasti to tiež nie je najľahšie. Na jednej strane prejav citu je jej slabinou, ale na druhej strane túži obdarovávať láskou svojho najbližšieho. Je náruživá, citlivá a ľahko sa rozhnevá. Dôležitá je pre ňu vernosť a pohodlie rodiny.

Typickou farbou pre Máriu je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie