štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 13. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 13. SEPTEMBRA

BARAN

Kvadratúra Jupitera podporí márnotratnosť a povrchnosť. Opozícia Saturna oslabí zdravie, vyžiada si maximálnu opatrnosť i v rámci financií. Urán sľubuje nové možnosti a nové spojenia. Možno i nejaké reformy. Opozícia Neptúna bude bažiť po moci a sláve, psychicky labilní sa môžu stať obeťou vlastnej fantázie, môžu podľahnúť intrigám a podvodom. Pluto urobí z vás dobrých vodcov, budete sa snažiť presadiť niečo dôležité, významné. Možno vyniknete nad inými ľuďmi.

BÝK

Iných upozorníte na možné podvody Neptúna, ale sami ničomu nepodľahnete. Naopak, budete sami sebou a vo všetkom sa rozhodnete samostatne, bez ovplyvnenia inými. Pre zamestnanie to bude niečo ako výhra, aj Merkúr to podporí, a tak sa mierne blysnete vedomosťami, pohotovosťou a účinnou pomocou tam, kde bude potrebná. Popoludní si doprajte hodinku kondičného plávania, dobre vám padne i posedenie priateľmi.

BLÍŽENCI

Možno oslabne vaše zdravie, podľahnete niektorej sugescii Luny, ale môžete sa z toho rýchlo dostať najmä vhodným cvičením a správnou životosprávou. Vhodná je limonáda s mletým koreňom ďumbiera, šťavou z citróna a medom. Okrem iného dá do poriadku aj tráviaci systém. Merkúr poteší najmä študentov, ktorí sa učia na opravné skúšky alebo aj obchodníkov, ktorým ide o dosiahnutie zvláštneho cieľa.

RAK

Kvadratúra Venuše vás vyprovokuje k menej vhodnému správaniu, čím si narušíte niektoré dôležité vzťahy, ale budete i márnotratní, kúpite nezmyselné veci, ktoré nebudú na nič. S pomocou Marsu však prekonáte všetky ťažkosti, ovládnete emócie a rýchlo prehliadnete, kto chce niečo vhodné a kto niečo nevhodné. Niečo urobíte i pre svoje zdravie, najlepšie, ak si pôjdete zaplávať alebo sadnete na bicykel a prevetráte sa.

LEV

Priateľské ovzdušie, vyhliadky i na nové priateľstvá a známosti sľubuje Luna. Pokojne sa položte na jej priesvitný strieborný závoj a nechajte sa unášať jemným mesačným svitom do sveta poézie, krásy a nežných citov. Vyhnite sa márnotratnosti Neptúna, ale i podvodníkom rôzneho druhu, na to poslúži intuícia. Venuša vás bude popoludní inšpirovať celkom zaujímavými možnosťami, vďaka ktorým môžete prežiť krásny večer

PANNA

Lepšie dbajte o svoje zdravie, môžete chytiť chrípku alebo niečo nepríjemné, len tak, z nepozornosti. Neuvedomíte si, že za tým stojí kvadratúra Neptúna. K tomu sa môže nabaliť aj nejaký pokus o podvod, preto buďte opatrní, najmä v zamestnaní. Nájdite si neskôr čas na kondičné plávanie, pite čaje s citrónom a medom, v ničom nepreháňajte. V obchodoch sa vám bude dariť, lebo Jupiter postráži všetky vaše nápady, aby boli úspešné.

VÁHY

Nejakým spôsobom sa môžete zamotať do menej príjemnej situácie, naaranžovanej kvadratúrou Neptúna, no veľmi vás to nedostane. V zamestnaní urobíte niekoľko múdrych rozhodnutí, dariť sa bude zvlášť manažérom a tvorivým pracovníkom. Luna vám pripraví dôležité vzťahy tak, že dosiahnete spokojnosť na všetkých stranách. Mars vám dodá vnútornú silu, a tak bude šanca vybojovať realizáciu svojich plánov.

ŠKORPIÓN

Na jednej strane Luna prinesie jemný vánok vcítenia sa do vašich vzťahov, čo urobí veľmi dobre najmä tam, kde je niečo nejasné alebo nepríjemné. Na strane druhej bude provokujúca Venuša, márnotratnosť, vyzývavosť a presadzovanie sa zrejme menej vhodným spôsobom. Dokážete riešiť i veľmi napäté vzťahové problémy, no unaví to, preto si večer doprajte buď krásny koncert, alebo posedenie s dobrými priateľmi.

STRELEC

Ráno budete mať dilemu, či sa naplno venovať povinnostiam alebo radšej vlastným záľubám. Kvadratúra Luny naloží chorľavým, zdravým prihodí niekoľko starostí navyše. Nič si z toho nerobte, taký je život. Saturn dá všetko späť do rovnováhy a Merkúr to myšlienkovo položí. Nájdete svoj stred a rodine pripravíte pekný program na večer. Možno bude dobrá večera a po nej zaujímavý film či iné kultúrne predstavenie.

KOZOROŽEC

Dobre vám padne radostná energia silného Slnka, jeho hrejivá sila a jasná podpora vo všetkom, do čoho sa pustíte. Luna ochráni vaše vzťahy, dodá im nežnosť a empatiu, zase Merkúr prospeje pri pracovných záležitostiach a plnení dôležitých úloh. V riskantných či mierne hazardných aktivitách môžete počítať s dohľadom Jupitera, ten nepripustí, aby ste prekročili hranice únosnosti a prišli o niečo veľkého. Napriek tomu, kontrolujte sa.

VODNÁR

Následkom opozície Marsu budete zle zvládať konfliktné situácie a zrejme budete aj reagovať menej vhodným spôsobom. Potom niet divu, že vám bude smutno a budete si vyčítať i to, čo ste neurobili. K tomu vás Pluto presvedčí, aby ste preceňovali svoje sily a trúfli si aj na to, na čo sa vôbec nehodíte, ba ani nie je potrebné, aby ste sa do toho púšťali. Dostanú vás z toho priateľsky naladené Venuša a Luna a tiež milujúca osoba.

RYBY

Niektoré planéty si s vami zahrajú hru, v ktorej vás vyskúšajú, nakoľko sa viete ovládať, koľko energie dokážete vložiť do plnenia úloh, ale i nakoľko si veríte. Za niečím bude ukrytý Mars, za niečím iným zase Saturn, ktorému pôjde o vašu vnútornú stabilitu a vieru v seba. Samozrejme, zvládnete to svojou vnútornou silou, ale počítajte s tým, že vás to poriadne pocvičí. Potom bude vhodné posilňovanie.

DNES MÁ MENINY CTIBOR. VEĽMI ZVLÁŠTNE A ARCHAICKÉ MENO

Meno Ctibor je slovanského pôvodu. Jeho význam je bojujúci za česť.

Muža s týmto menom možno prirovnať k chodiacej encyklopédii. Človek, ktorý sa v živote nestratí a je obklopený množstvom priateľov. Pre svojich blízkych je silnou oporou, pretože vždy vie poradiť, podporiť a hlavne, ak sa mu zdôveríte s tajomstvom, môžete si byť istý, že to nikomu nepovie. Na nežné pohlavie vždy pôsobí šarmantne a distingvovane. Je príjemným spoločníkom s obrovským zmyslom pre humor. Hoci jeho obdivovateliek je viac než dosť, on ostáva verný svojej láske, ako uvádza portál kvety.sk.

Rodina je pre neho základ úspechu. Aj keď má množstvo nápadov, nie vždy má potrebu ich predať, pretože peniaze nie sú pre neho prioritou číslo jeden. Radšej sa podelí so svojou nápaditosťou a dopraje úspech aj svojmu okoliu, to je to, čo ho v živote robí šťastným.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie